Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πολύ καλή εμφάνιση και ένα μετάλλιο από τους δύο αθλητές του ΣΕΒΑΣ Καρδίτσας

.

Στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στην Σλοβενία

 Σε μια εξαιρετική διοργάνωση, η οποία φιλοξενήθηκε σε ένα πολύ όμορφο στάδιο αποκλειστικά στίβου (Kladivar), είχαν την τύχη να συμμετάσχουν οι δύο διαχρονικοί αθλητές του Συνδέσμου Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών (ΣΕΒΑΣ) Καρδίτσας. Το 28ο  Βαλκανικό πρωτάθλημα διαχρονικών αθλητών στίβου (Βalkan Masters Athletics Championship – BAMACS) πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή 21 μέχρι την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, στο Στάδιο Κladivar, στο Celje (Τσέλιε) της Σλοβενίας.

 Ανάμεσα σε 52 διαχρονικούς αθλητές από τους οποίους αποτελείτο η ελληνική αποστολή οι δύο αθλητές μας πραγματοποίησαν μια πολύ καλή εμφάνιση στο αγώνισμά τους. Συγκεκριμένα, στην κατηγορία Μ40 (άνδρες ηλικίας 40 – 44) ο Αθανάσιος Καμπίτσας με 1.75 στο άλμα εις ύψος πήρε το χάλκινο μετάλλιο, ενώ ο Στέλιος Αναστασόπουλος με 1.72 (ατομικό ρεκόρ αγώνων) κατέλαβε την 4η θέση. Σημειώνεται ότι οι επιδόσεις που σημειώθηκαν στο αγώνισμα και σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία εμφάνισαν υψηλό επίπεδο που θυμίζουν ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με τον αθλητή που πήρε χρυσό μετάλλιο (Μ. Σπάροβετς, Σλοβενία) να κάνει 1.87 και το ασημένιο να κρίνεται στο 1.78 (Ιβ. Ουγκρίνοβιτς, Σερβία).

 Το Celje είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Σλοβενίας με μόλις 35.000 κατοίκους. Παρ’ όλα αυτά, διαθέτει εξαιρετικές αθλητικές εγκαταστάσεις για όλα τα αθλήματα, με το στάδιο Kladivar να διαθέτει κλειστό προθερμαντήριο και άρτιο εξοπλισμό για την προπόνηση και τα αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού. Αυτό ας αποτελέσει παράδειγμα για εμάς εδώ…

ΣΕΒΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

01.10.2018




Total
0
Shares
Previous Article

Ολιστική παρέμβαση για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των Ρομά.

Next Article

Ξεκινά η κατασκευή του αιολικού πάρκου στο Δήμο Μουζακίου

Related Posts