Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Γόμφων: Πολιτιστικό ταξίδι σε Μαυροβούνιο – Κροατία

gomfoi xoreftiko mavrovounio slide

Ένα όμορφο πολιτιστικό ταξίδι πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Γόμφων για το χρονικό διάστημα 23-28 Αυγούστου 2019.

Συμμετείχε σε διεθνές φεστιβάλ χορού που διοργάνωσε ο Δήμος της Budva στο Μαυροβούνιο, με μια εντυπωσιακή χορευτική παρουσία, γεμάτη ζωντάνια και ελληνικό χρώμα.

Με υπερηφάνεια σήκωσαν ψηλά την ελληνική σημαία, γεμίζοντας συγκίνηση και πετυχαίνοντας μια εθνική ανάταση στις καρδιές των συμμετεχόντων. Πετύχανε μια ευχάριστη εκδρομή δημιουργώντας μια παρέα από καταπληκτικούς και υπέροχους ανθρώπους. Μια εκδρομή που άφησε σε όλους χιλιάδες όμορφες εικόνες και στιγμές.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, τους δόθηκε η δυνατότητα να απολαύσουν τις πανέμορφες Δαλματικές ακτές, και να επισκεφτούν γραφικές περιοχές στο Μαυροβούνιο (Bar, Kotor κ.α). Είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν μονοήμερη εκδρομή στο αξιολάτρευτο εμπορικό θέρετρο της Κροατίας, το μαγευτικό Ντουμπρόβνικ.

Ήδη σχεδιάζουν την επόμενη πολιτιστική εκδρομή και εκπροσώπηση της Ελλάδας σε χώρα της Ευρώπης.

Εκ μέρους του Δ.Σ του Συλλόγου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες για την άψογη συμπεριφορά και συνεργασία τους, τους χορευτές που μας έκαναν υπερήφανους και μεταλαμπάδευσαν το κέφι και την ελληνική ζωντάνια, τους δύο οδηγούς και φίλους, Λίπα Χρήστο και Γκουζιώτη Δημήτρη, για την συνεργασία και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν καθ’όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Τέλος, ένα μεγάλο θερμό ευχαριστώ, στον χοροδιδάσκαλό μας Δημήτρη Δημουλά, καθώς και στη σύζυγό του Μαρία Τσατσαρώνη, που ως καθηγητές φυσικής αγωγής – παιδαγωγοί χορού, μεριμνήσανε για την καλύτερη δυνατή χορευτική παρουσία της ομάδας.

Ήδη σχεδιάζουν την επόμενη πολιτιστική εκδρομή και εκπροσώπηση της Ελλάδας σε χώρα της Ευρώπης.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ





Total
0
Shares
Previous Article
Gimnastikos Pasialis slide

Πρεμιέρα με υποσχέσεις στο κύπελλο για ΓΣ Μουζακίου «Γ. Πασιαλής»

Next Article
timio ksilo Pyli slide

Το ΤΙΜΙΟ ΞΥΛΟ στην ΠΥΛΗ