Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ποδόσφαιρο και αλληλεγγύη χέρι χέρι στα Τρίκαλα!

 Με μια σημαντική κίνηση, 1.348 κιλά μπιφτεκιών κοτόπουλου παραδόθηκαν το πρωί της Δευτέρας 14 Δεκεμβρίου 2015 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων.

Ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα κ. Χρήστος Γιαλιάς, προσέφερε τη μεγάλη αυτή ποσότητα, ως πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος της εταιρίας «Φάρμα Κατερίνα Α.Ε.».

Η συγκεκριμένη προσπάθεια, συνταιριάζει με την εθελοντική κινητοποίηση και προσφορά επιχειρηματιών, φορέων και πολιτών, στην προσπάθεια του Δήμου Τρικκαίων να στηρίξει ευπαθείς ομάδες της τρικαλινής κοινωνίας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου ευχαριστεί τον κ. Γιαλιά για τη συγκεκριμένη ενέργειά του, σημειώνοντας ότι αποτελεί σημείο αναφοράς, η σύζευξη αθλητισμού και κοινωνικής προσφοράς, καταδεικνύοντας την αναγκαία κινητοποίηση όλων των φορέων, για τη μείωση των συνεπειών της κρίσης. Κινητοποίηση που στα Τρίκαλα έχει λάβει ουσιαστικές διαστάσεις, με ένα πλέγμα αλληλεγγύης να έχει απλωθεί, καθώς ο Δήμος πρωτοστατεί συντονισμένα και επισταμένως.

Σημειώνεται ότι από τη συγκεκριμένη ποσότητα, 250 κιλά θα δοθούν στον ΙΝ Παναγίας Φανερωμένης, για τη σίτιση που διοργανώνει η ενορία.

Προς το παρόν, όλη η ποσότητα έχει αποθηκευτεί σε ψυγείο ιδιώτη και οι αρμόδιοι από το Κοινωνικό Παντοπωλείο έχουν ήδη φροντίσει για τη μεταφορά του, στο διάστημα κατά το οποίο θα γίνεται η παράδοσή του στους δικαιούχους.

 Από το γραφείο Τύπου




Total
0
Shares
Previous Article

Εορταστικό πρόγραμμα Χριστουγέννων καταστημάτων Μουζακίου

Next Article

Ο Δήμος Πύλης βραβεύει τους μαθητές-δημότες του, των Πανελλαδικών 2014-2015