Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΠΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Έργα συνολικού προϋπολογισμού 670.000,00 ευρώ ξεκινούν στο προσεχές διάστημα

.

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 670.000,00 ευρώ προχωρούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα για την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την διάθεση των πιστώσεων από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Πρόκειται για τα έργα:

– Βελτίωση σήμανσης και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας στο επαρχιακό εθνικό οδικό δίκτυο Π.Ε. Καρδίτσας 2017-2018, προϋπολογισμού 300.000,00 ευρώ

– Αποκατάσταση επέκταση ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο Π.Ε Καρδίτσας 2018-2019, προϋπολογισμού 240.000,00 ευρώ

– Συντήρηση φωτεινών σηματοδοτών εθνικού-επαρχιακού δικτύου Π.Ε Καρδίτσας 2017-2018, προϋπολογισμού 130.000,00 ευρώ

Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκο και τους περιφερειακούς συμβούλους σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα χρήσιμα, έργα ουσίας για τους πολίτες της Θεσσαλίας. Παρά την ελλιπή χρηματοδότηση του κράτους προς τις Περιφέρειες, εμείς συνεχίζουμε να παρεμβαίνουμε άμεσα αποκαθιστώντας στοχευμένα τμήματα του οδικού δικτύου ευθύνης μας, όπου υπάρχει ανάγκη. Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας υπάρχει ένα τεράστιο οδικό δίκτυο 5000 χλμ. του οποίου η συντήρηση περιήλθε στην Περιφέρεια, χωρίς όμως το αρμόδιο Υπουργείο να δώσει και τους αντίστοιχους πόρους. καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε την οδική ασφάλεια και να διευκολύνουμε την επικοινωνία των ανθρωπίνων κοινοτήτων ».




Total
0
Shares
Previous Article

Στον Άγιο Ανδρέα Φυτόκου τελέστηκε χθες ο γάμος του Γιώργου Φιλίππου

Next Article

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Related Posts