Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Περιοχές της Σκοπέλου που χαρακτηρίζονται πληγείσες από θεομηνία

Πληγείσες από θεομηνία έντονης και διαρκής πλημμύρας κηρύσσονται περιοχές της Σκοπέλου στο πλαίσιο της συνεχής επικοινωνίας και συνεργασίας που έχει για το θέμα, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός με τον Υπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων κ. Χρήστο Σπίρτζη.

Συγκεκριμένα οι περιοχές του νησιού των Βορείων Σποράδων που επλήγη στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου από ακραία καιρικά φαινόμενα και χαρακτηρίζονται πληγείσες από θεομηνία είναι οι εξής:

  • Ευρύτερη περιοχή του οικισμού Σκοπέλου
  • Περιοχή Αγνόντας
  • Περιοχή Λιμνονάρι
  • Περιοχή Πάνορμος
  • Περιοχή Νέο Κλήμα
  • Περιοχή Στάφυλος

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας από την πλευρά της έχει κινητοποιήσει όλο τον απαραίτητο μηχανισμό και έχει προχωρήσει στη διάθεση μηχανημάτων που συνδράμουν στο έργο της αποκατάστασης ενώ έχει αποστείλει κλιμάκιο αποτελούμενο από δέκα μηχανικούς για την καταγραφή και αποτύπωση της κατάστασης.




Total
0
Shares
Previous Article

Συνελήφθη ημεδαπός στη Λάρισα, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Next Article

Στη Λάρισα αντιπροσωπεία Ευρωβουλευτών και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το έργο της Κάρλας

Related Posts

vroxi kakokairia
Διαβάστε περισσότερα

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας Βαρομετρικό χαμηλό αύριο Παρασκευή (19-04-24)…
Perifereiako simvoulio Thessalias 2024
Διαβάστε περισσότερα

Ψήφισμα Περιφερειακού Συμβουλίου: «Ειδική μοριοδότηση των υποψηφίων Πανελληνίων εξετάσεων στις πλημμυροπαθείς περιοχές της Θεσσαλίας»

Αίτημα της Περιφέρειας Θεσσαλίας προς το Υπουργείο Παιδείας για την ειδική μοριοδότηση των υποψηφίων των Πανελληνίων εξετάσεων στις πλημμυροπαθείς περιοχές της Θεσσαλίας