Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Περιοδεία του υπ. Βουλευτή Κώστα Τσιάρα σε Λειβαδιά,Προάστιο και Αγναντερό.

Στην Λειβαδιά βρέθηκε την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας, κ. Κώστας Τσιάρας, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του για τον συντονισμό του προεκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Βοιωτίας. Κατά την επίσκεψη του ο κ. Τσιάρας συναντήθηκε με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Λεβαδέων, ενώ επισκέφτηκε την Αστυνομική Διεύθυνση και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

«Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει την τοπική αυτοδιοίκηση, με την οποία ως αυριανή κυβέρνηση θα συνεννοηθεί και θα συνεργαστεί, στα πλαίσια ενός ευρύτερου σχεδιασμού περιφερειακής και οικονομικής ανάπτυξης. Θα συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις στο κομμάτι των αρμοδιοτήτων των δήμων και των περιφερειών, που αναβαθμίζουν τον ρόλο τους στην καθημερινότητα του πολίτη. Ωστόσο, για να έχουμε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα η προσπάθεια αυτή είναι ανάγκη να ενισχυθεί με την μεταφορά πόρων από την κεντρική διοίκηση, καθώς αυτό θα λειτουργήσει προς το συμφέρον των πολιτών, οι οποίοι θα μπορούν να απολαμβάνουν καλύτερες υπηρεσίες.», δήλωσε ο κ. Τσιάρας εξερχομενος από το Δημαρχειακο Μεγαρο.

Ακόμα μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων του με τον Αστυνομικό Δ/ντη και τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προβεί στην ακόλουθη δήλωση: «Δυστυχώς η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α., κινούμενη από ιδεοληπτικά μικροπολιτικά κίνητρα, επέδειξε μια στάση, που οδήγησε στην ουσιαστική εγκατάλειψη των Σωμάτων Ασφαλείας. Οι ελλείψεις που παρατηρούνται τους τελευταίους οκτώ μήνες δεν έχουν προηγούμενο, και πλήττουν σοβαρά τη λειτουργικότητα και την αποτελεσματικότητα τους. Ταυτόχρονα, κομματικά του στελέχη και θεσμικά του όργανα επιδόθηκαν σε αήθεις συμπεριφορές και δηλώσεις απαξίωσης του ρόλου και της προσφοράς τους. Στη Νέα Δημοκρατία δεσμευόμαστε να στηρίξουμε τα δίκαια αιτήματα του έμψυχου δυναμικού των Σωμάτων Ασφαλείας και κυρίως την ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής, την άρτια εκπαίδευσή τους, την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων και την αντιμετώπιση των οικονομικών και θεσμικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, ώστε να μπορούν αποτελεσματικά και με υψηλό ηθικό να υπηρετούν την ασφάλεια και την προστασία της χώρας και των πολιτών.

Ο υποψήφιος Βουλευτής του νομού Καρδίτσας τόσο από την Λειβαδιά, όσο και από το Προάστιο και το Αγναντερό, στα οποία βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, στα πλαίσια της κοινής περιοδείας των συμμετεχόντων στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Καρδίτσας κάλεσε του πολίτες, «να αναδείξουν την Νέα Δημοκρατία, πρώτο κόμμα στις επερχόμενες εκλογές, ώστε να υπάρξει μια δυνατή κυβερνητική συμμαχία, η οποία θα μπορέσει να ξαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων με μία κυβέρνηση μακράς πνοής. Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα που εγγυάται το μέλλον και στην σταθερή πορεία της χώρας, είναι η πολιτική παράταξη που μπορεί να πάει την Ελλάδα Μπροστά».

Tsiaras-Proastio

 

 




Total
0
Shares
Previous Article

Περιοδεία ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ στον Αγροτικό χώρο.

Next Article

Επιλογή των αγροτών πρέπει να είναι η Ν.Δ.

Related Posts