Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Περιοδεία του δημάρχου Πύλης Κων/νου Μαράβα στις ορεινές Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Πύλης

Νεραϊδοχώρι – Γαρδίκι – Πύρρα – Νεραΐδα – Αετό

 Ο δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του επισκέφθηκε τις ορεινές Τοπικές Κοινότητες την Πέμπτη 27/7 με πρώτο σταθμό το Νεραιδοχώρι όπου συνάντησε τον Πρόεδρο της Τ.Κ. κ. Απόστολο Μαργαρίτη όπου του εξέθεσε τα προβλήματα τα οποία χρήζουν άμεση λύση.

 Δεύτερος σταθμός του κ. Μαράβα ήταν  το Γαρδίκι όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Άρη Αλεξίου και συζήτησαν και εκεί τα προβλήματα του Χωριού, ενόψει του δεκαπενταύγουστου όπου θα έλθει αρκετός κόσμος.

 Ο Δήμαρχος  ενημέρωσε τον Πρόεδρο αλλά και τους κατοίκους  ότι ήδη τρία συνεργεία του Δήμου θα δουλεύουν αυτές τις ημέρες  για την βελτίωση της κατάσταση στο Γαρδίκι, για την μεγάλη  γιορτή του δεκαπενταύγουστου.

 Κατόπιν επισκέφθηκε την Πύρρα συνοδευόμενος πάντα από τους συνεργάτες του όπου παρακολούθησε την Πολιτιστική Εκδήλωση  της αναβίωσης  του Βλάχικου Γάμου στην πλατεία του Χωριού, όπου τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πύρρας κ. Αποστόλης  Γιώτας.

 Το απόγευμα της  ίδιας ημέρας  μετέβη στην Νεράιδα για να παραστεί στις εκδηλώσεις της τρίτης ημέρας την Αναβίωση του  εθίμου  «Το Κάγκελο-διπλοκάγκελο, όπου και εκεί τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Νεράιδας κ. Κυριάκος Βλαχογιάννης.

 Τελευταίος  σταθμός  του κ. Μαράβα ήταν ο Αετός  συνοικισμός της Τοπικής Κοινότητας Παχτουρίου όπου τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της παραπάνω Κοινότητας κ. Παναγιώτης Μπόλης, παρακολουθώντας  την εκδήλωση   «Το Κάγκελο».

kagelo 1

kagelo 2

kagelo 3

kagelo 4

kagelo 5

kagelo 6

kagelo 7

kagelo 8




Total
0
Shares
Previous Article

Οι νέοι Διευθυντές στα Δημοτικά Σχολεία του ν. Καρδίτσας

Next Article

Νέο Δ.Σ. και νέα Ε.Ε. της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ»