Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Περιοδεία του δημάρχου Πύλης Κων/νου Μαράβα στην Ελάτη και στο Περτούλι

Maravas-Elati-1Περιοδεία του δημάρχου Πύλης Κων/νου Μαράβα ,με του Αντιδημάρχους Νίκο Τόλια, Στέφανο Καλαμαρά και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Αθανάσιο Γιαννοτάκη, στην Ελάτη και Περτούλι.

Ο δήμαρχος Κων/νος Μαράβας συνοδευμένος από τους Αντιδημάρχους , Νίκο Τόλια, Στέφανο Καλαμαρά, και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Πύλης Αθανάσιο Γιαννοτάκη την Τρίτη 23 Ιουνίου 2015 επισκέφθηκαν τις Τοπικές Κοινότητες Ελάτης και Περτουλίου προκειμένου να δουν από κοντά τα προβλήματα και τα εξελισσόμενα έργα.

Στην μεν Ελάτη ο Πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Βασίλειος Χαμψάς υπέδειξε στον δήμαρχο και τους συνεργάτες του , επί τόπου τα προβλήματα που Maravas-Elati-2αντιμετωπίζει η Κοινότητα.

Στο Περτούλι και συγκεκριμένα στα λιβάδια τα Περτουλιώτικα όπου στις επόμενες ημέρες θα λάβει χώρα το Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων, επέβλεψαν τις εργασίες που γίνονται εκεί διαπιστώνοντας ότι προχωράνε με ικανοποιητικό ρυθμό.

Επίσης επισκέφθηκαν στο γραφείο του στο Δασαρχείο και τον Δασάρχη Περτουλίου κ. Νικόλαο Χασάναγα όπου συζήτησαν διαδικαστικά θέματα που αφορούσαν την μεγάλη εκδήλωση του Ανταμώματος των Σαρακατσαναίων.




Total
0
Shares
Previous Article

Ημερίδα ευαισθητοποίησης Επιχειρήσεων πραγματοποιήθηκε στην Πύλη

Next Article

Πανελλήνιοι αγώνες Υπερελαφρών Αεροσκαφών στην Καρδίτσα

Related Posts