Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

“Πειραματισμοί γραφής” στο Εργαστήρι για παιδιά από τη Β’ μέχρι και την ΣΤ’ Δημοτικού

«Γραφή στο πλαίσιο παιχνιδιού, γραφή με βάση τις άμεσες προσλαμβάνουσες και τις εμπειρίες, γραφή στο πλαίσιο συνεργασίας, γραφή για την έκφραση και την απόλαυση»

Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του εργαστηρίου που οργανώσαμε σε συνεργασία με τις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας που σκοπό έχουν την καλλιέργεια θετικών στάσεων απέναντι στη γραφή. Στο εργαστήρι που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαΐου στο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Καρδίτσας, από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά που φοιτούν από τη Β΄μέχρι και την ΣΤ΄Δημοτικού και, φυσικά … ανήσυχοι ενήλικες!

Θα δημιουργηθούν ομάδες ανάλογα με την ηλικία των συμμετεχόντων πριν ξεκινήσει το εργαστήρι, οπότε καλό θα είναι να βρίσκεστε στο χώρο μισή ώρα νωρίτερα. Σε κάθε ομάδα μπορούν να συμμετέχουν 10 – 15 άτομα.

Όποιος/Όποια συμμετάσχει στο εργαστήρι, πρέπει να έχει μαζί τα εργαλεία γραφής του/της (μολύβι, στυλό, γόμα, κλπ.) και πολλή φαντασία!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε από τον Βασίλη Κωτούλα στα τηλέφωνα 2441027805 & 6947817222 και από τον Θανάση Κουρόγλου στα τηλέφωνα 2441071346 & 6978413464.

Ο ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ




Total
0
Shares
Previous Article

Ο επιτυχημένος θεσμός των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων (Κ.Α.Μ.) επεκτείνεται και στο νομό Τρικάλων

Next Article

Ρεσιτάλ με το "TRIO MYTHOS" της Ρώμης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Related Posts