Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΠΑΣ Αργιθέα – Προδρομιακός: Συντονιστείτε…Αρχίζει το ματς!

pas Argitheas Prodromiakos

Ο ΠΑΣ Αργιθέας ξεκινά την προσπάθειά του στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΚ για τη σεζόν 2019-2020 με έναν αξιόλογο και έμπειρο αντίπαλο, τον ΑΟ Προδρομιακό.

ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ.. η ομάδα του Σάκη Παλάντζα κέρδισε τις εντυπώσεις με τις δύο συνεχόμενες ανόδους της,  δημιούργησε ένα αξιόμαχο και υπολογίσιμο εν δυνάμει  ρόστερ και φιλοδοξεί φυσικά να κερδίσει τον αγώνα αλλά και τις εντυπώσεις για να μπει για τους «πράσινους» η ποδοσφαιρική χρονιά με το δεξί.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.. ο Προδρομιακός του  Μπάμπη Παπαδημητρίου είναι από τις πρώτες ομάδες που ξεκίνησαν να αγωνίζονται στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΚ με συνεχή παρουσία και διακρίσεις από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις της.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ…Δύσκολη αναμέτρηση και για τις δυο ομάδες…..ΟΜΩΣ…είμαι σίγουρη πως, όποια και αν είναι η έκβασή του….θα προσφέρει όμορφο ποδόσφαιρο!

ΠΑΣ. ΑΡΓΙΘΕΑΣ – Α.Ο.ΠΡΟΔΡΟΜΙΑΚΟΣ
Σάββατο 21/9/2019 στο Δημοτικό Στάδιο Μουζακίου με τη σέντρα ….στις 17:00
Ιωάννα Κρίκου




Total
0
Shares
Previous Article
epsk a 1

Πρεμιέρα στην Α1 ΕΠΣΚ χωρίς το ξεκάθαρο φαβορί!

Next Article
skondra nousias

Επίσκεψη Ασημίνας Σκόνδρα στον νέο Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας  

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…
Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Π.Σ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών - Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
Διαβάστε περισσότερα

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους δεν κατοικούνται

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους…