Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πασχαλινό μήνυμα των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας

 

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας κ. Λάππας Σπυρίδων, κα Κατσαβριά-Σιωροπούλου Χρυσούλα και κα Βράντζα Παναγιώτα, για τις άγιες μέρες του Πάσχα, εύχονται στους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση.

Η φετινή Ανάσταση είναι ξεχωριστή. Φέρνει μαζί της την αναγέννηση της ελπίδας του λαού μας για ένα καλύτερο αύριο. Ένα αύριο που σηματοδοτεί μια νέα Ελλάδα, απαλλαγμένη από τα τραύματα της οικονομικής κρίσης και την επιτροπεία των δανειστών, πρότυπο δημοκρατίας, κοινωνικής αλληλεγγύης και πολιτισμού για ολόκληρη την Ευρώπη. Αυτή είναι η δική μας Ανάσταση. Είναι η Ανάσταση όλων μας, που πήραμε την απόφαση και σταθήκαμε όρθιοι, κοιτάξαμε ψηλά και, ενωμένοι, ξεπερνούμε τις δυσκολίες της συγκυρίας.

Το μήνυμα της σημερινής γιορτής είναι μήνυμα ζωής και δικαιοσύνης που ακούγεται από την Ελλάδα στην Ευρώπη και σε όλον τον κόσμο. Έχουμε το δικαίωμα και τη δυνατότητα να φτάσουμε ως το τέρμα. Η άνοιξη της δημιουργίας φέρνει την ανάκτηση της λαϊκής κυριαρχίας σε όλα τα επίπεδα αλλά και την ανάκτηση της αξιοπρέπειας του λαού μας που τα τελευταία χρόνια έχει δοκιμαστεί.

Ευχόμαστε ολόψυχα το φως της Ανάστασης να πλημμυρίσει τις καρδιές μας και να τις γεμίσει με αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία, αγάπη, πίστη στη δύναμη της συλλογικότητας και σε ένα καλύτερο και πιο ασφαλές μέλλον. Το Αναστάσιμο μήνυμα να ζεστάνει τις καρδιές μας και να κρατήσει ζωντανά τα όνειρά μας.

Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες, υγεία, ευτυχία και κάθε επιτυχία προσωπική και συλλογική.

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΛΑΠΠΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΚΑΤΣΑΒΡΙΑ- ΣΙΩΡΟΠΟYΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΒΡΑΝΤΖΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ




Total
0
Shares
Previous Article

Με ένα βιβλίο να ταξιδέψετε σε κόσμους μαγικούς!!!

Next Article

Μεταφορά του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα

Related Posts