Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

«Πασιάλεια 2019» Με επιτυχία το Τουρνουά 3×3 των Ακαδημιών Βόλεϊ στο Μουζάκι

tournoua volley akadimies mouzaki

 

«Πασιάλεια 2019» Τουρνουά 3×3 βόλεϊ στο Μουζάκι

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Γυμναστικό Σύλλογο Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ» το Τουρνουά Βόλεϊ 3×3 στα πλαίσια των αθλητικών εκδηλώσεων «Πασιάλεια 2019».

Στο τουρνουά συμμετείχαν ο Ασκληπιός και ο Φιλαθλητικός Τρικάλων δίνοντας κύρος και ανταγωνισμό σε όλη την εκδήλωση.

Οι προπονητές των τμημάτων βόλεϊ Λίλια Ρακοβίτη και Αντώνης Θάνος του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου και περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ» δήλωσαν πολύ ικανοποιημένοι για την διεξαγωγή του τουρνουά και για την εξέλιξη των μικρών αθλητριών του συλλόγου.

Το τουρνουά παρακολούθησαν γονείς και μέλη του Δ.Σ.του Συλλόγου που όλοι αναγνώρισαν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα των Ακαδημιών βόλεϊ.

Στο τέλος του τουρνουά όλοι μαζί αντάλλαξαν ευχές για καλό Πάσχα και ανανέωσαν το ραντεβού για την Δευτέρα 29 Απριλίου στους Δρόμους Υγείας που ξεκινούν 17:00 το απόγευμα από την Κεντρική Πλατεία Μουζακίου στα πλαίσια των αθλητικών εκδηλώσεων «Πασιάλεια 2019».

Ο στόχος του Συλλόγου είναι να φέρουμε όσα περισσότερα παιδιά μπορούμε κοντά στον αθλητισμό και την υγεία και είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Σύλλογος κάθε χρόνο μεγαλώνει σε τμήματα και αθλητές.

Σας περιμένουμε όλους

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Το ΔΣ του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου και Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ»




Total
0
Shares
Previous Article
epitafios stournareika 2

Περιφορά του Επιταφίου στα Στουρναρέϊκα

Next Article
Χρήστος Μάριος Πολυμερόπουλος

Βιογραφικό Σημείωμα Χρήστου Μάριου Πολυμερόπουλου

Related Posts