Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

«Πασιάλεια 2019» Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι Δρόμοι Υγείας

«Πασιάλεια 2019» Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι Δρόμοι Υγείας

Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής»

«Πασιάλεια 2019» Δρόμοι Υγείας

Οι αγώνες περιλαμβάνονται στις εκδηλώσεις με τη γενική ονομασία «ΠΑΣΙΑΛΕΙΑ 2019»

Πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 29 Απριλίου 2019, δεύτερη μέρα του Πάσχα, οι αγώνες δρόμου που συνδιοργάνωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» με το Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητισμός-Πολιτισμός-Νεότητα του Δήμου Μουζακίου προς τιμήν του υπεραθλητή Γεωργίου Πασιαλή.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής», τιμώντας τον Γεώργιο Πασιαλή, πραγματοποίησε τους αγώνες δρόμου στο Μουζάκι, με σκοπό να φέρει ακόμη περισσότερο τους νέους-ες της περιοχής μας κοντά στον αθλητισμό και δίνοντας την ευκαιρία να δούμε την πόλη μας με άλλη ματιά.

Στους αγώνες συμμετείχαν 85 αθλητές-τριες όλων των ηλικιών σε όλες τις κατηγορίες. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους γονείς – συνοδούς που πήραν μέρος σε αυτή την όμορφη γιορτή του αθλητισμού.

Ευχαριστούμε το Ν.Π.Δ.Δ. Δ. Μουζακίου και την Τ.Κ. Μουζακίου για τη συνεργασία.

Ευχαριστούμε θερμά το Αστυνομικό Τμήμα Μουζακίου που ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Συλλόγου μας και βοήθησε στην διεξαγωγή των αγώνων.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς του Κ.Υ. Μουζακίου για την υποστήριξη και την ασφάλεια που μας παρείχαν σε όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Με προσπάθεια κάθε χρόνο να φέρνουμε περισσότερα παιδιά κοντά στον αθλητισμό συνεχίζουμε και σας περιμένουμε στα τμήματα και στις δραστηριότητες του συλλόγου.

ΤΟ Δ.Σ.

Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής»




Total
0
Shares
Previous Article
rock

1η συνάντηση Rock συγκροτημάτων στην Καρδίτσα

Next Article
karydas kalyviotis

Αθανάσιος Καρύδας: Ο κ. Καλυβιώτης Ιωάννης συντάσσεται με τη ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ

Related Posts