Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Παρουσιάζεται το προσχέδιο Τουριστικού Μάρκετινγκ Θεσσαλίας

Παρουσιάζεται το προσχέδιο Μάρκετινγκ Τουριστικού Προϊόντος και Στρατηγικής Ανταγωνιστικής Ταυτότητας της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 13:00 στη νέα αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Λάρισα

Το προσχέδιο έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο της Περιφέρειας και τεθεί σε δημόσια διαβούλευση

H  Περιφέρεια Θεσσαλίας, η Marketing  Greece, ο επιχειρησιακός βραχίονας του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και η  Coca -Cola  Τρία Έψιλον, αναπτύσσουν τη «Σύμπραξη Τουρισμού για τη Θεσσαλία» μία πρωτοπόρο για τα ελληνικά δεδομένα, πλατφόρμα συνεργασίας για τη στήριξη και την ενίσχυση του τουρισμού.

Στο πλαίσιο αυτής της σύμπραξης εκπονείται από τη Marketing Greece του ΣΕΤΕ, Σχέδιο Μάρκετινγκ Τουριστικού Προϊόντος και Στρατηγικής Ανταγωνιστικής Ταυτότητας της Περιφέρειας Θεσσαλίας το προσχέδιο του οποίου παρουσιάζεται την προσεχή Δευτέρα 21 Νοεμβρίου και ώρα 13.00 στη νέα αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (Καλλισθένους 27 και Θεοφράστου, Λάρισα).

Το προσχέδιο θα παρουσιάσει ο γενικός διευθυντής Marketing Greece κ. Ιωσήφ Πάρσαλης, ενώ ομιλίες θα κάνουν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΤΕ κ. Γιώργος Αμπράζης και η διευθύντρια επικοινωνίας της 3Ε κα Αγγελική Πατρούμπα.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους εκπροσώπους οργανισμών και φορέων που έχουν προσκληθεί καθώς και με πολίτες (την εκδήλωση μπορεί να παρακολουθήσει όποιος επιθυμεί).

Σημειώνεται ότι στον ιστότοπο της Περιφερείας Θεσσαλίας έχει ήδη αναρτηθεί και τεθεί σε δημόσια διαβούλευση το προχέδιο Μάρκετινγκ Τουριστικού Προϊόντος & Στρατηγικής Ανταγωνιστικής Ταυτότητας.

Όποιος επιθυμεί, εκπρόσωπος οργανισμού ή φορέα αλλά και πολίτης έχει τη δυνατότητα να καταθέσει σχόλια, παρατηρήσεις, διορθώσεις, προτάσεις, αλλά και  συνοδευτικό υλικό στο email: grafeioperifereiarxi@gmail.com, προκειμένου να διαμορφωθεί στην τελική του μορφή το κείμενο. Για τη διευκόλυνση των συμμετεχόντων παρέχεται ειδικό Ερωτηματολόγιο.
Σημειώνεται ότι πρόκειται για την αρχική, μη εξαντλητική, προσέγγιση καταγραφής στοιχείων, η οποία θα εμπλουτιστεί από τα στοιχεία της διαβούλευσης και ΔΕΝ αποτελεί το ολοκληρωμένο Σχέδιο Μάρκετινγκ, το οποίο θα εκπονηθεί ΜΕΤΑ την διαβούλευση και έως τέλος Ιανουαρίου 2017.
Οι προτάσεις των συμμετεχόντων θα ληφθούν υπόψη κατά τη διαδικασία εκπόνησης και οριστικοποίησης του Σχεδίου Μάρκετινγκ του Τουριστικού Προϊόντος της Περιφέρειας Θεσσαλίας, που περιλαμβάνει την ερευνητική ανάλυση, την αποτύπωση των στοιχείων τουριστικών προϊόντων, την στρατηγική μάρκετινγκ και στόχευσης, την ανάπτυξη χαρτοφυλακίου τουριστικών προϊόντων για τους προορισμούς, την σύνθεση της ανταγωνιστικής ταυτότητας και την διαμόρφωση πλατφόρμας προβολής καθώς και το πλάνο επικοινωνίας τριετίας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Περισσότερα στο: http://www.thessaly.gov.gr/main.aspx?catid=128




Total
0
Shares
Previous Article

O Μύλος των Ξωτικών: Επίσημη Τελετή Έναρξης

Next Article

Γ΄ Πανελλήνιο Βραβείο Ποίησης για την Καρδιτσιώτισσα Θεοδώρα Τσιτσιπά