Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Παρουσίαση ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας

siriza psifodeltio

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15/6/2019 στο Ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ η επίσημη  παρουσίαση του Ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.  Στην εκδήλωση οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας ανέπτυξαν ο καθένας και η καθεμία από την μεριά του/της το διακύβευα αυτών των εκλογών:

Πρώτη τοποθετήθηκε η κα ΚΑΤΣΑΒΡΙΑ – ΣΙΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ που έθεσε το διακύβευα εάν θα συνεχιστεί το μεγάλο έργο της θεμελίωσης του σύγχρονου κοινωνικού κράτους ή αν θα γυρίσουμε πίσω σε πολιτικές που αφορούν τους λίγους.

Στη συνέχεια  ο κος ΛΑΠΠΑΣ ΣΠΥΡΟΣ επισήμανε από την μεριά του το δίλλημα εάν μπορούμε μέσω των εκλογών να αλλάξουμε την χώρα και την κοινωνία, έχοντας ως μόνο σύμμαχο τον ελληνικό λαό ή θα επικρατήσουν τα άνομα συμφέροντα των ολιγαρχιών και όλων αυτών που τα εκφράζουν.

Και έκλεισε ο κύκλος των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του  ΣΥΡΙΖΑ με την κα ΒΡΑΝΤΖΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ανέφερε εάν θα επιτύχουμε την οριστική έξοδο από την κρίση και την ολοκλήρωση του έργου της βιώσιμης ανάπτυξης που ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε ή θα επιστρέψουμε σε μνημονιακές πρακτικές.

Ο νεότερος του ψηφοδελτίου κος ΑΓΟΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ τόνισε ότι αν και έγιναν λάθη, εντούτοις το δίλλημα είναι αν θα βαδίσουμε στο δρόμο της δίκαιης ανάπτυξης ή θα επιστρέψουμε στα δύσκολα χρόνια του Δ.Ν.Τ. και των πολιτικών του.

Κατόπιν τοποθετήθηκε ο για πρώτη φορά υποψήφιος με το  ΣΥΡΙΖΑ κος ΒΕΡΙΛΛΗΣ ΔΟΜΗΝΙΚΟΣ που τόνισε ότι νιώθει μεγάλη χαρά και τιμή που του δίνεται τη δυνατότητα να συμβάλει στην μεγάλη συλλογική προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη στη χώρα.

Τέλος ο κος ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΗΛΙΑΣ αναφέρθηκε στον κλάδο που υπηρέτησε και υπηρετεί στην επαγγελματική του ζωή –αυτή των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων- λέγοντας ότι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή που έφερε μια βαθειά  ανακούφιση και την επιστροφή στην κανονικότητα του  κλάδου των Μ.Μ.Ε. και έθεσε το δίλλημα της συνέχισης των θετικών μέτρων ή της επιστροφής στο καθεστώς των μνημονιακών πολιτικών.

syriza logo 400




Total
0
Shares
Previous Article
nd logo slide

Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Καρδίτσα

Next Article
521b223fc08d2d48fbd4bc359a20e2d4

Ο Κωστής Τσιάκαλος στην Επισκοπή Βραγκιανών