Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Παρεμβάσεις για την εξισορρόπηση του αρδευτικού δικτύου στην περιοχή του Δήμου Σοφάδων 

toev sofades

Παρεμβάσεις για την εξισορρόπηση του αρδευτικού δικτύου στην περιοχή του Δήμου Σοφάδων 

Παρεμβάσεις στο κλειστό και ανοιχτό αρδευτικό δίκτυο του ΤΟΕΒ Θεσσαλιώτιδος και στο ανοιχτό του Δήμου Σοφάδων για την ομαλοποίηση της άρδευσης συναποφασίστηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή με στόχο την εξισορρόπηση του αρδευτικού δικτύου στα καταληκτικά σημεία της περιοχής.

Στη σύσκεψη που διεξήχθη με την συμμετοχή του Δημάρχου Σοφάδων κ. Θάνου Σκάρλου, του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Σπ. Εκίζογλου, του προέδρου του ΤΟΕΒ Θεσσαλιώτιδος κ. Σπυρ. Γιωτάκου, του προέδρου του ΤΟΕΒ Φαρσάλων κ. Αν. Δραχμάνη  και υπηρεσιακών παραγόντων, αναλύθηκε η τρέχουσα κατάσταση ειδικά στα καταληκτικά αρδευτικά σημεία της ευρύτερης περιοχής.

Από την σύσκεψη κρίθηκε αναγκαία και αποφασίστηκε η διακοπή της άρδευσης από Τρίτη 28/7 και ώρα 06:00 π.μ έως και την Τετάρτη 29/7/2020 και ώρα 14.00

Η απόφαση αφορά τους αρδευτές Λεονταρίου, Αχλαδιάς, Γραμματικού, Καππαδοκικού, Αγ. Βησσαρίου,  Νέου Ικονίου, Γεφυρίων, Πασχαλίτσας, Κυψέλης, Ερμητσίου, Σοφάδων, Μαυραχάδων και Φίλιας.

Επίσης θα σταματήσει η λειτουργία των αντλιοστασίων και παρόχθιων υδροσυστημάτων δικαιοδοσίας του ΤΟΕΒ Φαρσάλων που εξυπηρετούνται από τον Φαρσαλίτη ποταμό.




Total
0
Shares
Previous Article
silipsi drapeti astynomia

Σύλληψη τεσσάρων ατόμων στη Λάρισα για κλοπή

Next Article
epidoma

Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου - Με ψεύτικα στοιχεία έπαιρνε επιδόματα

Related Posts