Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Παραδόθηκαν στη ΔΗΚΕΔΗΜ τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από το 2ο Πασχαλινό Κύπελλο Αγάπης

 

Η ΔΗΚΕΔΗΜ παρέλαβε την Τρίτη 3/4/18 τρόφιμα από το Γυμναστικό Σύλλογο Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής», τα οποία συνέλεξε κατά τη διάρκεια των αγώνων βόλεϊ, του 2ου Πασχαλινού Κυπέλλου Αγάπης, που διοργάνωσε ο Σύλλογος την 30/3 & 1/4/2018.

Τα τρόφιμα παραδόθηκαν στους υπαλλήλους του «Βοήθεια στο Σπίτι» παρουσία του Δημάρχου κ. Κωτσού, του Αντιδημάρχου κ. Μπαλατσού και του προέδρου του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ» κ. Γκαραβέλα.

Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός όσο και η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Τσιρογιάννη, μετά την παραλαβή δήλωσαν τα εξής: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε το Γυμναστικό Σύλλογο Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ» για τις δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργανώνει αφού και στο παρελθόν έχει βοηθήσει με εκδηλώσεις του να συγκεντρωθούν τρόφιμα, αποδεικνύοντας ότι ο αθλητισμός μπορεί να δώσει στήριξη σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε αποδεικνύεται ότι δεν χάνεται η ανθρωπιά, το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο, η αγάπη και η αλληλεγγύη. Το «Βοήθεια στο Σπίτι», σαν υπεύθυνη δομή της ΔΗΚΕΔΗΜ που ασχολείται με τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, θα τα διανείμει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη».




Total
0
Shares
Previous Article

Μήνυμα για το Πάσχα από τον Βουλευτή Καρδίτσας και ΓΓ της ΚΟ της ΝΔ κ. Τσιάρα

Next Article

Μήνυμα για το Πάσχα της κ. Ασημίνας Σκόνδρα