Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου στα Τρίκαλα

Τα Τρίκαλα, η πόλη του ποδηλάτου και του εθελοντισμού φιλοξενούν αγώνες ποδηλάτου.

Το τριήμερο 29 – 31 Ιουλίου 2016 στην περιοχή του Δήμου Τρικκαίων θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου για το 2016, στις κατηγορίες Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων και Κορασίδων.

Το συνδιοργανώνουν, η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας με τη συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Ο Δήμος Τρικκαίων για μια ακόμη φορά συμμετέχει σε ένα πανελλήνιο αθλητικό γεγονός. Φιλοξενεί δεκάδες αθλητές, συνοδούς, προπονητές, φίλους της ποδηλασίας και λάτρεις του αθλήματος. Για τρεις ημέρες, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν την πόλη του Ασκληπιού και την πρωτεύουσα του λαϊκού μας τραγουδιού, όπου τα ποδήλατα είναι τρόπος ζωής.

Ταυτοχρόνως, Ο Δήμος Τρικκαίων συμβάλλει και στη διοργάνωση των αγώνων. Η Ομάδα Εθελοντών συνδράμει το έργο των διοργανωτών, προσφέροντας τεχνογνωσία και ενεργή παρουσία των μελών της, όπως και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων – Κορασίδων και σε άλλα μεγάλα κοινωνικά και αθλητικά γεγονότα.

Σήμερα μάλιστα, πραγματοποιήθηκε ευρύτατη σύσκεψη στο Δημαρχείο Τρικκαίων, για την επιτυχία της διοργάνωσης. Ο δημαρχεύων κ. Χρήστος Αναστασίου και οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Εφη Λεβέντη, Ντίνα Δήμα, Χρήστο Γούλα μαζί με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για θέματα αθλητισμού κ. Ακη Αναστασίου, συνεργάστηκαν με τον τρικαλινό ολυμπιονίκη της ποδηλασίας κ. Δημήτρη Γεωργαλή εκ μέρους της Ομοσπονδίας και εκπροσώπους Ποδηλατικού Συλλόγου Τρικάλων Cycling Club.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας




Total
0
Shares
Previous Article

Πολιτιστικό και Αθλητικό Καλοκαίρι 2016 στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Next Article

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία σε βάρος 93χρονης στους Σοφάδες