Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου στο Αθλητικό Κέντρο «ΣΚΑΜΝΙΕΣ» στην Πηγή Τρικάλων

.

 Με επιτυχία στέφθηκε το Πανελλήνιο  Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου για μια ακόμα φορά, στο Αθλητικό Κέντρο «ΣΚΑΜΝΙΕΣ» στην Τοπική Κοινότητα Πηγής την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου  κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, οι οποίες δεν εμπόδισαν  τους  αθλητές του Στίβου να αγωνιστούν και να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.

Οι αγώνες του Ανωμάλου Δρόμου οργάνωσαν  ο ΣΕΓΑΣ τόσο  Κεντρικά όσο και Τοπικά με την Συμμετοχή της ΕΑΣ-ΣΕΓΑΣ –Θεσσαλίας, ο Δήμος Πύλης με την συνδρομή της Π.Ε. Τρικάλων ,και της  ΣΜΥ.

Οι αγώνες διήρκησαν τρείς ώρες περίπου με την ηρωική προσπάθεια των αθλητών αγωνιζόμενοι σε δύσκολες καιρικές συνθήκες (συνεχή βροχή), που ήρθαν από τέσσερα σημεία της Ελλάδας.

Πήραν μέρος οι Κατηγορίες των αθλητών Άνδρες –Γυναίκες –Παίδες –Παμπαίδες- Έφηβοι –Κορασίδες.

Τέλος έγιναν και οι  βραβεύσεις των νικητών των διαφόρων Κατηγοριών από τους επίσημους προσκεκλημένους.

Παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ  κ. Σεβαστής, ο Γ.Γ. του ΣΕΓΑΣ κ. Αθανάσιος Ράπτης, ο δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, οι Αντιδήμαρχοι Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης, κ. Οικονομικών κ. Αθανάσιος Κωστάκης, Καθαριότητας  κ. Λαμπρινή Οικονόμου, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πηγής κ. Βασίλειος Τζιμόπουλος, ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Παύλος Μπόμπορας, ο Διευθυντής της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Πύλης κ. Παναγιώτης Τσαχρήστος, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου.

panellinio anomalos dromos Pigi 1

panellinio anomalos dromos Pigi 2

panellinio anomalos dromos Pigi 3

panellinio anomalos dromos Pigi 4

panellinio anomalos dromos Pigi 5

panellinio anomalos dromos Pigi 6




Total
0
Shares
Previous Article

Διαχείριση αδειών για νέες αμπελοφυτεύσεις για το έτος 2018

Next Article

Σύσκεψη της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ν. Καρδίτσας

Related Posts