Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πανελλήνια αναγνώριση για τον Καθηγητή του Γυμνασίου Μουζακίου κ.Κώστα Βαγενά

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΑΠΟ  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ

Ένας απ’ αυτούς είναι ο Κώστας Βαγενάς Καθηγητής του ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

Την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 συνεδρίασε στην Αθήνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.) και αποφασίστηκαν  τα παρακάτω:

-Για Αρχηγός της αποστολής (2 καθηγητές, 6 μαθητές-τριες) της Εθνικής Ομάδας που θα λάβει μέρος στην Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα που θα γίνει στο Χονγκ-Κογκ από 6-16 Ιουλίου 2016 να είναι ο Ανάργυρος Φελλούρης  Α’ Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Μ.Ε. , Καθηγητής  του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και Πρόεδρος της Επιτροπής των διαγωνισμών της Ε.Μ.Ε.

-Για Υπαρχηγός προτάθηκε ο Κώστας Βαγενάς μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, ο οποίος για προσωπικούς λόγους  κατ αρχήν δεν  απεδέχθη την πρόταση.

-Για Αρχηγός της αποστολής της Εθνικής Ομάδας που θα λάβει μέρος στην Βαλκανιάδα Μαθηματικών που θα γίνει στα Τίρανα της Αλβανίας από 5-10  Μαΐου  2016, ο Τρικαλινός Σιλουανός  Μπραζιτίκος, Ολυμπιονίκης και μέλος της Επιτροπής των Διαγωνισμών της Ε.Μ.Ε..

vagenas-Για Υπαρχηγός ο Αλέξανδρος Συγκελάκης καθηγητής  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

-Για Αρχηγός της αποστολής της Εθνικής Ομάδας Νέων (κάτω των 15,5 ετών) που θα λάβει μέρος στην Βαλκανιάδα Μαθηματικών που θα γίνει στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας από 18-27 Ιουνίου 2016 ο Τρικαλινός Δήμητρης Κοντοκώστας, Ολυμπιονίκης, Καθηγητής του Εθν. Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Επίσης στην Εθνική Ομάδα.

-Για Υπαρχηγός ο Βασίλης Βισκαδουράκης μέλος του Δ.Σ. της Ε.Μ.Ε..

-Σε έναν νέο Μαθηματικό Διαγωνισμό που θα γίνει στην Ρώμη της Ιταλίας από 20-23 Ιουλίου 2016 όπου θα συμμετάσχουν (2 αγόρια,2 κορίτσια, επιλαχόντες της Ολυμπιάδας) 10 Μεσογειακές Χώρες, αρχηγός της αποστολής θα είναι ο Σιλουανός Μπραζιτίκος.

Επίσης αξίζει να τονιστεί σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί ότι στον Διαγωνισμό των Μαθηματικών του Δημοτικού με τίτλο ‘’ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ’’ που έγινε στις 4 Μαρτίου 2016 συμμετείχαν από όλη την Ελλάδα, ο εντυπωσιακός αριθμός των 3000 Δημοτικών με 80000 μαθητές.




Total
0
Shares
Previous Article

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων

Next Article

13 συλλήψεις της αστυνομίας μετά από στοχευμένους ελέγχους της στη Θεσσαλία

Related Posts