Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

“Πέφτει” άσφαλτος στην επαρχιακή οδό ΔΕΛΤΑ Καρδίτσας – Παλαμά

"Πέφτει" άσφαλτος στην επαρχιακή οδό ΔΕΛΤΑ Καρδίτσας – Παλαμά

“Πέφτει” άσφαλτος στην επαρχιακή οδό ΔΕΛΤΑ Καρδίτσας – Παλαμά

Επίβλεψη του έργου από τον Αντιπεριφερειάρχη Κωστή Νούσιο

Με γρήγορους ρυθμούς συνεχίζεται η κατασκευή του έργου ΔΕΛΤΑ Καρδίτσας – Παλαμά, στα πλαίσια του οποίου πραγματοποιούνται εργασίες  ασφαλτόστρωσης στην παράκαμψη Γοργοβιτών.

Το έργο επισκέφτηκε το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των εργασιών: “Προχωρούμε με γοργούς ρυθμούς το έργο ΔΕΛΤΑ Καρδίτσας – Παλαμά και αυτή τη στιγμή αγγίζουμε το 45% της ολοκλήρωσής του. Ολοκληρώνουμε σταδιακά τις εργασίες ασφαλτόστρωσης, σ΄ένα τόσο σημαντικό έργο, προϋπολογισμού σχεδόν 14 εκ. ευρώ. Με μήκος 9,2 χλμ και με ένα δίκτυο παράπλευρων οδών μήκους 11 χλμ. αποτελεί εργαλείο σημαντικής προόδου στον τομέα της οδικής ασφάλειας και της ταχύτερης μεταφοράς προϊόντων. Σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τη Δ/νση Τεχνικών Έργων της Π.Ε Καρδίτσας, προχωρούμε ένα οδικό έργο που θα εξυπηρετήσει τις ανθρώπινες κοινότητες στον άξονα Καρδίτσα, Παλαμά, Φαρκαδόνα, Τρίκαλα. Έργο που είναι απόλυτα εναρμονισμένο με το χρονοδιάγραμμά του και αναδεικνύει άμεσα την πλήρη αξιοποίηση του εργαλείου του ΕΣΠΑ. Σ΄αυτό αποτυπώνεται η πολιτική της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού για τη δημιουργία ενός σύγχρονου αυτοκινητόδρομου, που θα συνδεθεί και με την Ε- 65, και που δημιουργεί προϋποθέσεις ανάπτυξης για τη συγκεκριμένη περιοχή”.

delta karditsas 2




Total
0
Shares
Previous Article
Ολόγιομο φεγγάρι με μουσική παράσταση από το Μουσείο Τσιτσάνη

Ολόγιομο φεγγάρι με μουσική παράσταση από το Μουσείο Τσιτσάνη

Next Article
Agorastos floros slide

Επίσκεψη με πολλούς συμβολισμούς από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κ. Φλώρο

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…