Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πέντε συλλήψεις της αστυνομίας σε Καρδίτσα, Τρίκαλα, Λάρισα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη χθες (28-06-2017) το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 30χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος της απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, με ποινή φυλάκισης (10) μηνών και χρηματική ποινή (3.000) ευρώ, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη χθες (28-06-2017) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 51χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ συσκευασίες των (500) γραμμαρίων η καθεμία και δέκα τυποποιημένες συσκευασίες των (25) γραμμαρίων με κατεργασμένο καπνό, οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία φορολόγησης. Η ποσότητα καπνού, συνολικού βάρους (4.250) γραμμαρίων θα αποσταλεί στο Τελωνείο Τρικάλων, για τον προσδιορισμό δασμών και φόρων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού για πλαστογραφία και καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη χθες (28-06-2017) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων, ένας 59χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο κατελήφθη να κατέχει ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας, το οποίο κατασχέθηκε. Επιπλέον, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούν δύο αποφάσεις δικαστηρίων και συγκεκριμένα μία του Τριμελούς Εφετείου Θράκης και μία του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου Κρήτης, με συνολική ποινή φυλάκισης (11) ετών και χρηματική ποινή (12.000) ευρώ για τα αδικήματα της διευκόλυνσης και μεταφοράς παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας, καθώς και της πλαστογραφίας.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη χθες (28-06-2017) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Τρικάλων, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβη, η οποία κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Συνελήφθη ημεδαπός για απόπειρα κλοπής και κλοπή

Συνελήφθη χθες (28-06-2017) το μεσημέρι στα Φάρσαλα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα τις απογευματινές ώρες προχθές (27-06-2017) εισήλθε αρχικά σε οικία 67χρονης ημεδαπής, όπου αποπειράθηκε να αφαιρέσει αντικείμενα, ενώ στη συνέχεια εισήλθε σε οικία 45χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε κλειδιά του Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου, καθώς και κλειδιά οικίας.




Total
0
Shares
Previous Article

Υλοτομία του διακατεχόμενου δάσους της Τ.Κ. Αγίου Γεωργίου για ατομικές ανάγκες

Next Article

Φεστιβάλ Αστροφυσικής και Αστρονομίας στον Όλυμπο

Related Posts