Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πέντε συλλήψεις σε Καρδίτσα και Τρίκαλα για ναρκωτικά

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη τριών ημεδαπών για κατοχή μικροποσοτήτων ηρωίνης
Συνελήφθησαν στις (21-01-2017) το βράδυ στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρδίτσας, τρεις ημεδαποί και συγκεκριμένα μια 20χρονη, ένας 31χρονος και ένας 39χρονος, διότι αντιλαμβανόμενοι τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, απέρριψαν στο έδαφος από το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν, μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, κατά τον έλεγχο που ακολούθησε στο προαναφερόμενο όχημα βρέθηκε μία σύριγγα που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης σε υγρή μορφή, η οποία κατασχέθηκε.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, στις (21-01-2017) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι διέρρηξε οικία 54χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε από το εσωτερικό ένα κινητό τηλέφωνο, ένα αντρικό ρολόι και έναν αναπτήρα. Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο τους.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στα Τρίκαλα, κατηγορούμενοι για κατοχή κάνναβης
Συνελήφθησαν στις (21-01-2017) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 32 και 41 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή κάνναβης.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες κατελήφθησαν να κατέχουν μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, συνολικού βάρους (480) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή
Συνελήφθη στις (21-01-2017) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχής της Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Λάρισας, μια 45χρονη ημεδαπή, διότι αφαίρεσε από κατάστημα εμπορίας τροφίμων διάφορα προϊόντα.

Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου
Συνελήφθη χθες (22-01-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμούν σε βάρος του δύο αποφάσεις του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με συνολική ποινή φυλάκισης (4) ετών, (1) μηνός, καθώς και χρηματική ποινή (2.000) ευρώ, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης
Συνελήφθη στις (21-01-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.




Total
0
Shares
Previous Article

Συνεδριάζουν η Οικονομική Επιτροπή και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αργιθέας

Next Article

15 συλλήψεις σε στοχευμένους αστυνομικούς ελέγχους στη Θεσσαλία