Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά και μία σύλληψη για ακατέργαστο καπνό

Λάρισα
Σύλληψη δύο ημεδαπών για καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθησαν, χθες (13-05-2016) το απόγευμα στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 30 και 28 ετών, διότι κατά τη νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 30χρονου όπου βρισκόταν και ο 28χρονος, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν δύο γλάστρες με (23) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από δέκα έως σαράντα εκατοστά, εννέα δισκία άγνωστης σύνθεσης, το χρηματικό ποσό των πενήντα ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σύλληψη αλλοδαπού για παραβίαση της νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα
Συνελήφθη, σήμερα (14-05-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Αγιά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς, ένας 43χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα κομμένου κατεργασμένου καπνού, βάρους (1.850) γραμμαρίων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φόρου κατανάλωσης. Η κατασχεθείσα ποσότητα καπνού θα αποσταλεί στο Τελωνείο Λάρισας για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

Μαγνησία
Σύλληψη αλλοδαπού για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (13-05-2016) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από τέσσερα έως δέκα εκατοστά, μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και δύο χάρτινες συσκευασίες με μικροποσότητες σπόρων κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης
Συνελήφθη, σήμερα (14-05-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Τρίκαλα
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας βουπρενορφίνης

Συνελήφθη, χθες (13-05-2016) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα βουπρενορφίνης.




Total
0
Shares
Previous Article

Τρεις συλλήψεις σε Λάρισα, Τύρναβο και Βόλο για κλοπή και απόπειρα κλοπής

Next Article

Αστυνομικοί έλεγχοι για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων - Συνελήφθησαν 23 άτομα

Related Posts

Perifereiako simvoulio Thessalias 2024
Διαβάστε περισσότερα

Ψήφισμα Περιφερειακού Συμβουλίου: «Ειδική μοριοδότηση των υποψηφίων Πανελληνίων εξετάσεων στις πλημμυροπαθείς περιοχές της Θεσσαλίας»

Αίτημα της Περιφέρειας Θεσσαλίας προς το Υπουργείο Παιδείας για την ειδική μοριοδότηση των υποψηφίων των Πανελληνίων εξετάσεων στις πλημμυροπαθείς περιοχές της Θεσσαλίας