Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πάσχα στην Ελλάδα και Έθιμα του Πάσχα ανά την Ελλάδα!

Συγκεντρώσαμε τα Πασχαλινά έθιμα για όλους τους Νομούς της Ελλάδας!

Σε όλες τις γωνιές τις Ελλάδος στις 16 Απριλίου φέτος (2017) θα γιορτάσουμε το Πάσχα με αποκορύφωμα την Ανάσταση του Κυρίου και το σούβλισμα του παραδοσιακού οβελία την Κυριακή του Πάσχα. Φέτοςμετά από τρία χρόνια, συμπίπτουν Καθολικό και Ορθόδοξο Πάσχα ενώ η επόμενη φορά που θα συμβεί αυτό θα είναι το 2025!

Ανα την Ελλάδα, διάφορα Πασχαλινά έθιμα λαμβάνουν χώρα τόσο κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας όσο και μετά το Πάσχα και στο  http://gatherpoint.gr/ τα συγκεντρώσαμε όλα μαζί για να μπορέσετε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει για να περάσετε αξέχαστες Πασχαλινές διακοπές! Από το Ρουκετοπόλεμο στο Βροντάδο της Χίου μέχρι το σπάσιμο των σταμνών στα Νησιά του Ιονίου και τα Χαλκούνια στο Αγρίνιο!

Στο http://gatherpoint.gr/  μπορείτε να αναζητήσετε ανα νομό ή να δείτε συγκεντρωτικά Πασχαλινά έθιμα για όλη Ελλάδα πατώντας το link του Πάσχα (http://gatherpoint.gr/index.php/2015-06-01-15-05-19/pasxa.html).

 




Total
0
Shares
Previous Article

Κ. Αγοραστός στο 7ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς:

Next Article

Κορυφαίο το απογευματινό των Αργιθεατών Τρικάλων

Related Posts

dimos mouzakiou mathitiki sinedrias Mouzaki 1
Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)…
epainos Mavrommati vivlio
Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο…