Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρας στην εκδήλωση για τα 138 χρόνια Ελεύθερης Θεσσαλίας, της “Πανθεσσαλικής Στέγης” Αττικής

tsiaras panthessaliki stegi

Με μεγάλη συμμετοχή Θεσσαλών και πολιτών της Αττικής έγινε η εκδήλωση του Δ.Σ. της “Πανθεσσαλικής Στέγης” για τα 138 χρόνια Ελεύθερης Θεσσαλίας (1881-2019), την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019, σε μια όμορφη ατμόσφαιρα και τοποθεσία, στην γραφική Πλάκα.

Τον πανηγυρικό εκφώνησε ο Θεσσαλός – Καρδιτσιώτης Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας.

Παρουσία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, της Αττικής Γ. Πατούλη, του Εκτελεστικού Γραμματέα Αττικής Γιάννη Π. Σελίμη – (καταγωγή από Βραγκιανά Αχελώου Αργιθέας), του Αντιπεριφερειάρχη

Καρδίτσας Κ. Νούσιου, του προέδρου Λέσχης Θεσσαλών Β. Ελλάδας Δημήτρη Σ. Νάκου (από Βραγκιανά), πολλών Βουλευτών, Στελεχών Πολιτιστικών Συλλόγων και χορευτικών με παραδοσιακές στολές.

Κατατέθηκαν στεφάνια στο Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης είχε συνομιλία με τον πρόεδρο του Δ.Σ. της Πανθεσσαλικής Στέγης Στέφανο Γ. Κούτρα και τον Γενικό γραμματέα Λάζαρο Χρ. Καραούλι (όπως φαίνεται στο φωτογραφικό στιγμιότυπο).

Η πολύπλευρη δράση της Πανθεσσαλικής Στέγης, αξίζει την ηθική και υλική στήριξη όλων μας και ιδιαίτερα της Περιφέρειας Θεσσαλίας – της Αττικής, των Θεσσαλικών Δήμων, Κυβέρνησης, των Θεσσαλών όπου Γης!

Για μια ισχυρότερη Θεσσαλία με την αξιοποίηση όλων των Αποδήμων και Ετεροδημοτών Θεσσαλών…

Δημήτρης Παπακώστας

(Ειδικός γραμματέας Δ.Σ. Πανθεσσαλικής Στέγης 1990-1994)




Total
0
Shares
Previous Article
kliniki

Νέοι διοικητές νοσοκομείων: Ο λαδέμπορας, ο προπονητής και άλλα… παιδιά

Next Article
pas argitheas dinner

Ο ΠΑΣ Αργιθέας στο Κεραμαριό!

Related Posts