Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο ΣΕΓΑΣ τίμησε την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

Την πλακέτα παρέλαβε ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κ. Αγοραστός δηλώνοντας: «Είναι μεγάλη τιμή, δέσμευσή μας είναι να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα στον αθλητισμό»

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, ένα νέο θεσμό με μεγάλη όμως προσφορά στον αθλητισμό, να τιμάται από την αρχαιότερη και μεγαλύτερη αθλητική ομοσπονδία της χώρας μας, τοΣύνδεσμο Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ)», τόνισε ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός παραλαμβάνοντας τιμητική πλακέτα από τον ταμία του ΣΕΓΑΣ κ. Γιάννη Ψωμιάδη και την πρωταθλήτρια του τριπλούν κα Όλγα Βασδέκη.

Η απονομή της τιμητικής πλακέτας έγινε στο πλαίσιο της εκδήλωσης εορτασμού των 120 χρόνων από την ίδρυση του ΣΕΓΑΣ, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, εκπροσώπων της Πολιτείας και της κοινωνίας, ολυμπιονικών και κορυφαίων αθλητών του χθες και του σήμερα

«Δέσμευσή μας είναι να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα στον αθλητισμό, ο οποίος δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια», επισήμανε ο κ. Κ. Αγοραστός.




Total
0
Shares
Previous Article

Κινδυνεύει ο δρόμος για την Ιερά Μονή Σπηλιάς μετά τις τελευταίες πλημύρες.

Next Article

Μνημόσυνο στην μνήμη των πνιγέντων στη Λίμνη Πλαστήρα του 1959