Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Π.Ο.Καρδίτσας στον αγώνα Trophy Kuci 2018 στο Μαυροβούνιο

 

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Π.Ο.Καρδίτσας στον αγώνα Trophy Kuci 2018 που διεξήχθη στο Μαυροβούνιο στις 03-04/05/2018.

Ο Π.Ο. Καρδίτσας συμμετείχε στον αγώνα Trophy Kuci 2018 που διεξήχθη στο Μαυροβούνιο στις 03-04/05/2018 με μεικτή ομάδα αποτελούμενη από τους Κουντάκη Αλέξανδρο (ΠΟΚ), Ζέγκλη Νικόλαο (ΠΟΗ ΚΑΣΤΡΟ), Γερολυμάτο Νικόλαο (ΠΟ ΠΑΤΡΩΝ) και Κοριντζέλη Δημήτριο (ΠΟΗ ΚΑΣΤΡΟ).

Ο αγώνας είχε δύο εταπ με βάση την πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου Ποντγκόριτσα. Οι αθλητές στο πρώτο εταπ πλασσαρίστηκαν σε πολύ καλές θέσεις, Ζέγκλης Νικόλαος 8ος, Γερολυμάτος Νικόλαος 9ος, Κουντάκης Αλέξανδρος 17ος, Κοριντζέλης Δημήτριος 19ος. Δεύτερο εταπ, Ζέγκλης Νικόλαος 5ος, Γερολυμάτος Νικόλαος 9ος, Κοριντζέλης Δημήτριος 13ος.

Στη γενική των ομάδων η ομάδα κατέκτησε την 3η θέση.

Ευχαριστούμε πολύ θερμά τον Δήμο Καρδίτσας για την στήριξη του, μέσω της κάλυψης των εξόδων μετακίνησης της ομάδας, τον Δήμαρχο κο Αλεξάκο Φώτιο και τον Αντιδήμαρχο Ψηφιακής Πολιτικής κο Κουρκούνα Βασίλειο. Επίσης ευχαριστούμε το κατάστημα Δωροπροβολή και τον ΠΑΣ Ασκληπιό για την στήριξη της ομάδας.

Ποδηλατικός Όμιλος Καρδίτσας

podilatikoskarditsasmavrovounio1

podilatikoskarditsasmavrovounio2

podilatikoskarditsasmavrovounio3

podilatikoskarditsasmavrovounio4

podilatikoskarditsasmavrovounio5

podilatikoskarditsasmavrovounio6

podilatikoskarditsasmavrovounio7




Total
0
Shares
Previous Article

7ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων Δήμου Πύλης

Next Article

Κάλεσμα της ΑΕ Μουζακίου σε Γενική Συνέλευση