Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Ο.Π.Ο.Π. στον 29ο Μαραθώνιο & Ημιμαραθώνιο Βελιγραδίου

Την ευκαιρία να πάρουμε μέρος σε ένα αγώνα δρόμου εκτός συνόρων είχαμε τρία μέλη του συλλόγου το περασμένο Σάββατο, τρέχοντας στον 29ο Μαραθώνιο Βελιγραδίου.

Η υψηλή θερμοκρασία την ημέρα του αγώνα δυσκόλεψε τις προσπάθειες των αθλητών, ανατρέποντας τα αρχικά τους σχέδια. Συνολικά έλαβαν μέρος 176 δρομείς από την Ελλάδα. Για τον Ορειβατικό Περιηγητικό Όμιλο Πύλης συμμετείχαν, στο Μαραθώνιο ο Δημήτρης Κόρακας και ο Αλέξανδρος Παπαστεργίου οι οποίοι κάλυψαν τα 42,195 χιλιόμετρα σε 3:19:32 και 3:56:53 αντίστοιχα, ενώ στον Ημιμαραθώνιο συμμετείχε ο Κωνσταντίνος Πανάγος ο οποίος τερμάτισε σε 2:22:03.

Ήταν ένα ξεχωριστό 4ήμερο καθώς πέρα από τον αγώνα είχαμε την δυνατότητα να γνωρίσουμε τα ιστορικά μνημεία και τα αξιοθέατα της σερβικής πρωτεύουσας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές της εκδρομής, Δημήτρη Κωτούλα, Χρήστο Λίπα και Δημήτρη Γκουζιώτη καθώς επίσης τα μέλη και συνοδούς του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων για τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το προσεχές μέλλον…

Opop-2 Opop-3 Opop-1


ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΛΗΣ




Total
0
Shares
Previous Article

Παράσταση “Εκείνος και… το τηλέφωνό του” του Γιάννη Ρωμανού

Next Article

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα την Δευτέρα 25 Απριλίου

Related Posts