Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο ΟΑΕΔ παραδίδει δυο σημαντικά έργα στην Καρδίτσα

Τέλος στην αγωνία των δικαιούχων των εργατικών κατοικιών –  Ολοκληρώνεται άμεσα και ο νέος Βρεφονηπιακός σταθμός

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας κ. Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου επισκέφτηκε την Κεντρική Διοίκηση του ΟΑΕΔ και είχε συνάντηση με τη Διοικήτρια κ. Μαρία Καραμεσίνη σχετικά με τις εργατικές κατοικίες και τον βρεφονηπιακό σταθμό. Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί επίσκεψη και  ξενάγηση της βουλευτή στα  εργοτάξια, τα οποία βρίσκονται στην πόλη της Καρδίτσας.

Η κ. Καραμεσίνη ενημέρωσε τη βουλευτή ότι τα έργα ουσιαστικά έχουν ολοκληρωθεί και ότι τακτοποιούνται οι τελευταίες τεχνικές λεπτομέρειες.  Καταβάλλονται μάλιστα προσπάθειες προκειμένου τα έργα να αποδοθούν στην κοινωνία της Καρδίτσας περί τα τέλη του Απριλίου. Η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ υπογράμμισε ότι η αγωνία των δικαιούχων των κατοικιών θα πάρει σύντομα τέλος.

Η κ. Κατσαβριά εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ολοκλήρωση των δυο εξαιρετικής σημασίας έργων και ιδιαίτερα για το γεγονός ότι εντοπίστηκαν και αποκαθίστανται έγκαιρα ορισμένες κατασκευαστικές ατέλειες του βρεφονηπιακού σταθμού, ο οποίος κατασκευάστηκε με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές και αναμένεται να λειτουργήσει υπό  την εποπτεία του ίδιου του Οργανισμού.

Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας

cadd1a4b63e5894df50bb7f99d030958




Total
0
Shares
Previous Article

Kαι καμπάνες…και σχοινιά!

Next Article

Συναντήσεις και επαφές της Παναγιώτας Βράντζα για τα "Καραϊσκάκεια"