Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Ευάγγελος Κεραμίδας στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής IMCAS

International Master Course on Aging Science, στο Μπαλί

Συνεχείς οι διακρίσεις Πανελλαδικά αλλά και Παγκοσμίως για τον συντοπίτη μας Μουζακιώτη Ιατρό Πλαστικής Χειρουργικής, Ευάγγελο Κεραμίδα.

Αυτή τη φορά στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής και Δερματολογίας IMCAS – International Master Course on Aging Science, που πραγματοποιείται στο Μπαλί, παρουσίασε τη νέα τεχνική για Facelift με μικρές και αόρατες τομές, γρήγορη και εύκολη ανάρρωση και αποτέλεσμα που κρατά χρόνια

Αυτή ήταν η δεύτερη παρουσίαση του στο ίδιο συνέδριο.

keramidas 1

keramidas 2


Σύντομο βιογραφικό:

Ευάγγελος Κεραμίδας – Πλαστικός Χειρουργός (MD, EBOPRAS)

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης Ο Κος Κεραμίδας άρχισε την εκπαίδευσή του στην Πλαστική Χειρουργική το 1994. Το 2001 απέκτησε τον τίτλο του Πλαστικού Χειρουργού. Το ίδιο έτος απέκτησε και το Ευρωπαϊκό δίπλωμα της Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής χειρουργικής.

Για επτά χρόνια εργάστηκε σε διάφορα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Αγγλίας αποκτώντας μεγάλη εμπειρία σ’ όλο σχεδόν το φάσμα της Πλαστικής Χειρουργικής. Το 2001 έως το 2003 εργάστηκε ως Senior Clinical Fellow στο Τμήμα της Πλαστικής Χειρουργικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Sheffield στην Αγγλία. Το 2003 άρχισε να δουλεύει ιδιωτικά στο Λονδίνο .

Το Σεπτέμβριο του 2008 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 3000 επεμβάσεις.

Το 2008-2009 εμφανίστηκε στην γνωστή σειρά του Mega “extreme make over” πραγματοποιώντας επιτυχημένα 20 χειρουργικές επεμβάσεις σε 7 ασθενείς.

Έχει μιλήσει διεθνώς για θέματα πλαστικής χειρουργικής και το 2007 βραβεύτηκε στο Βερολίνο για την εργασία του Composite Plane Breast Augmentation A New Concept. (Μικτό Πλάνο Για Αυξητική Μαστού- Μια Νέα μέθοδος).

Πολυγραφότατος, έχει επιστημονικές δημοσιεύσεις στα εγκυρότερα περιοδικά της ειδικότητας του οι οποίες εμφανίζονται στις πιο καταξιωμένες επιστημονικές μηχανές αναζήτησης pubmed+embase. Επίσης αρκετές από τις δημοσιεύσεις του βρίσκονται και στο google ( όνομα αναζήτησης Keramidas Evangelos)

Λάτρης της λογοτεχνίας ,φιλοσοφίας, ιστορίας και ζωγραφικής. Αγαπημένο του άθλημα το Ταε-kβο-ντο και το αλεξίπτωτο.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του Ιατρού http://www.keramidasevangelos.gr




Total
0
Shares
Previous Article

Συνάντηση με τον Υπ. Υγείας ζητεί το ΔΣ της ΕΝΠΕ

Next Article

Η κωμωδία του Αριστοφάνη "Εκκλησιάζουσες" στον Ελληνόπυργο

Related Posts