Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Ελληνισμός προσεύχεται στη Μεγαλόχαρη

Ευχές από την πρ. Βουλευτή Καρδίτσας Ασημίνα Σκόνδρα

Μέρα της Μεγαλόχαρης σήμερα, μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας, μεγάλη μέρα και  για τον Ελληνισμό, που Την τιμά και τη σέβεται περισσότερο από κάθε ιερό πρόσωπο και με κατάνυξη στρέφει το βλέμμα του σ΄ Αυτή.

Οι πιστοί δοξάζουμε την Κοίμησή της, συρρέοντας στα αμέτρητα προσκυνήματα της Παναγίας, ψάχνοντας ελπίδα, για να γεμίσουμε την ψυχή μας. Ζητώντας τη μεσολάβηση  της στον Υιό της, για τη σωτηρία μας και για την επίλυση των προβλημάτων μας.

Αναβιώνουμε ήθη και έθιμα και συμμετέχουμε σε λατρευτικές εκδηλώσεις, τηρώντας την ελληνική θρησκευτική παράδοση, τιμώντας την Μητέρα όλων μας.

Φέτος, βλέποντας μπροστά μας ανυπέρβλητες δυσκολίες, αισθανόμαστε μεγαλύτερη ανάγκη για προστασία και βοήθεια.

Να ενώσουμε τη δύναμη της προσευχής και να ζητήσουμε από την Υπεραγία Θεοτόκο, να μην εγκαταλείψει την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Ως Ακοίμητη Πρέσβειρα των ανθρώπων, που έχει άρρηκτα συνδεθεί με τους εθνικούς αγώνες του Ελληνισμού,  να βάλει το χέρι Της και να σταματήσει την ανεξέλεγκτη πτώση μας.  Πτώση, με διαστάσεις εθνικές, ηθικές, κοινωνικές και οικονομικές.

Να κάνει το θαύμα Της.

Να μας δώσει υγεία, φώτιση, δύναμη, αισιοδοξία, στη λιποψυχία μας να φτερώσει  ελπίδες, να αντικαταστήσει τη θλίψη με τη χαρά. Να σκεπάσει με στοργή και αγάπη τους νέους μας και να αγκαλιάζει τα ελληνόπουλα σε κάθε τους βήμα.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, να Της ζητήσουμε να συγχωρέσει τα λάθη μας και ας παραβλέψει, ότι παραδώσαμε τη χώρα μας σε ανθρώπους που Την αγνοούν, δεν πιστεύουν στη χάρη Της και με άνεση δηλώνουν άθεοι.

 Είναι μια στιγμή στην ιστορία μας, που υπάρχει σοβαρή ανάγκη, σαν  «Υπέρμαχος Στρατηγός», να ηγηθεί της μελλοντικής πορεία μας.

Εύχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όσες και όσους γιορτάζουν

 




Total
0
Shares
Previous Article

Ηλίας Μπάλλας: Αθλητικός Σύλλογος Μουζακίου και Περιχώρων "Γ. Πασιαλής"

Next Article

Ευχές του Συνδέσμου εφέδρων αξιωματικών νομού Καρδίτσας

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”