Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Εθνικός διατηρεί την καλή τεχνική και σωματική κατάστασης των αθλητών με τηλεπροπονήσεις

etnikos1

Ο Εθνικός διατηρεί την καλή τεχνική και σωματική κατάστασης των αθλητών με τηλεπροπονήσεις

 

Εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού και με τις προπονήσεις των ποδοσφαιριστών να είναι ανέφικτες ο Εθνικός κρατά τα τμήματα υποδομής του ενεργά με τηλεπροπόνηση.

Σε ενημέρωσή του ο Εθνικός αναφέρει χαρακτηριστικά:

Με την τεχνολογία να έχει εισβάλει τα τελευταία χρόνια στη ζωή μας δυναμικά και να γίνεται κατάχρηση από μαθητές όλων των ηλικιών είναι ανούσιο με αυτές τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε να μην μπορούμε να την εκμεταλλευτούμε σωστά.

Η Ακαδημία μας λοιπόν, θέλοντας να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα σταδιακά ξεκινάει τηλεπροπονήσεις με όλα τα τμήματα υποδομής της. Κάθε τμήμα θα κάνει δύο τηλεπροπονήσεις την εβδομάδα οι οποίες θα έχουν διάρκεια 30 λεπτά. Η τηλεπροπονήσεις γίνονται μέσω Skype από το κινητό, τάμπλετ ή τον υπολογιστή.

Βασικός μας στόχος είναι να προσπαθήσουμε να βρούμε ένα τρόπο που να μας επιτρέπει να επικοινωνούμε πιο συχνά, συνδυάζοντας τη διατήρηση της καλής τεχνικής και σωματικής κατάστασης των αθλητών μέσω της άσκησης, με την επαφή των παιδιών με τους προπονητές και τους συμπαίκτες τους καθώς και την ψυχολογική στήριξη τους σε μια δύσκολη περίοδο, όπου απαιτείται η συνεχής παραμονή των παιδιών μέσα στο σπίτι“.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Τ.Ε.Φ.Α.Α. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ UEFA A΄

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΙΑ




Total
0
Shares
Previous Article
interreg1

Ανάδειξη Καλών Πρακτικών Πολιτιστικής Κληρονομιάς σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Next Article
kartali1

Βόλος: Καταδίωκε τον… κορονοϊό στην Κ. Καρτάλη!

Related Posts