Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Δ/ντης και οι καθηγητές του ΕΠΑΛ Μουζακίου, συγχαίρουν του μαθητές τους για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές

epal mouzakiou 1

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος καθηγητών του 1ου ΕΠΑ.Λ Μουζακίου συγχαίρουν τις μαθήτριες και τους μαθητές που πέτυχαν στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις και εισήχθησαν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα σε ποσοστό 80%, καθώς και τους γονείς τους για την επιτυχία των παιδιών τους.

Η επιτυχία των μαθητών-τριών μας, μας δίνει αισιοδοξία και πίστη στο όμορφο μα δύσκολο στις μέρες μας εκπαιδευτικό έργο. Ευχόμαστε, τέλος, υγεία και δύναμη σε όλους, καλή ακαδημαϊκή και επαγγελματική σταδιοδρομία στους αποφοίτους πια μαθητές και μαθήτριές μας.

Οι επιτυχίες που σημείωσαν είναι:

Επίσης, ενημερώνουμε τους αποφοίτους Γυμνασίου παλαιοτέρων ετών που επιθυμούν να φοιτήσουν στο Επαγγελματικό Λύκειο καθώς και τους αποφοίτους Γενικού Λυκείου ή Επαγγελματικού Λυκείου (πρώην ΤΕΕ) που επιθυμούν να εγγραφούν στη Β’ Τάξη ΕΠΑΛ για την απόκτηση πτυχίου ειδικότητας , ότι οι εγγραφές μέσω της εφαρμογής e-epal στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-epal.minedu.gov.gr θα γίνονται μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 23:59.Για εκπρόθεσμες εγγραφές η πλατφόρμα e-eggrafes θα λειτουργήσει από 12 Σεπτεμβρίου στις 9:00 έως 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 23:59.

Τέλος, μπορείτε να ενημερώνεστε για χρήσιμες ανακοινώσεις και πληροφορίες από το site μας που βρίσκεται στην παρακάτω διεύθυνση: http://1epal-mouzak.kar.sch.gr , καθώς και στο τηλέφωνο: 2445041693.




Total
0
Shares
Previous Article
kentro koinotitas dimou Mouzakiou

Ενημέρωση από το Κέντρο Κοινότητας Δ. Μουζακίου σχετικά με την ανανέωση του επιδόματος στέγασης

Next Article
facebook

Facebook: Η μεγάλη αλλαγή που εξετάζει για τα «likes» των χρηστών