Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Δήμος Τρικκαίων παίρνει θέση για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

.

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το νομοσχέδιο και την κατανομή σχολών – τμημάτων

Με επίσημη συνεδρίασή του, μετά από κατεπείγουσα πρόσκληση, το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων συζητά για το θέμα των Πανεπιστημιακών Σχολών της Θεσσαλίας. Μετά τη διαβούλευση στην οποία έχει τεθεί το νομοσχέδιο, το Δημοτικό Συμβούλιο καλείται να προβεί σε «Συζήτηση επί των εξελίξεων του τελικού νομοσχεδίου για το θέμα των Πανεπιστημιακών Σχολών Θεσσαλίας».

Η συνεδρίαση ορίστηκε για τις 14:00 της Τετάρτης 3 Οκτωβρίου 2018 και είναι σημαντική για την πόλη των Τρικάλων.

Στην ίδια συνεδρίαση θα συζητηθεί ένα ακόμη σημαντικό θέμα: «Δέσμευση για τροποποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Τρικκαίων στην περίπτωση έγκρισης της χρηματοδότησης υλοποίησης της πράξης με τίτλο «ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ – ΠΑΡΚΟ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ».

Έγκριση του Σχεδίου Υλοποίησης με Ιδία Μέσα του Υποέργου (2) της πράξης αυτής με τίτλο: «Συμπληρωματικές Εργασίες για τη Λειτουργικότητα των Υποδομών του Ψηφιακού Ασκληπιείου – Πάρκου Ασκληπιού».

Έγκριση ορισμού της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Δήμου Τρικκαίων e–Trikala Α.Ε. ως Φορέα Συντήρησης και Λειτουργίας τη προτεινόμενης από το Δήμο Τρικκαίων πράξης και της σύναψης της σχετικής Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Τρικκαίων και e–Trikala Α.Ε. (Κανονιστικό Πλαίσιο ορισμού του Φορέα Συντήρησης και Λειτουργίας της Πράξης)».

Επίσης, τους συμβούλους θα απασχολήσει η «Τροποποίηση της αριθ. 536/2018 ΑΔΣ ως προς την περιγραφή του τίτλου του έργου “ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΚ ΛΙΟΠΡΑΣΟΥ”»

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων




Total
0
Shares
Previous Article

Πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ενεργειακής Συν/κής Εταιρίας Καρδίτσας

Next Article

Ποδηλατικό διήμερο «ΠΥΛΗ – ΕΛΑΤΗ 2018»