Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Δήμος Πύλης προχωρά στη διανομή μανταρινιών

Ο Δήμος Πύλης θα προβεί στη διανομή μανταρινιών σύμφωνα με την εφαρμογή του Κανονισμού της ΕΕ 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αρ. πρωτοκόλλου 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η διανομή των ανωτέρω προϊόντων θα γίνει:

  1. Στους κατόχους της κάρτας σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης
  2. Στους ωφελούμενους του επιχειρησιακού προγράμματος Ι «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD)»

Οι ωφελούμενοι των παραπάνω προγραμμάτων κατά την παραλαβή της αντίστοιχης ποσότητας θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα παρακάτω:

  1. α. Οι ωφελούμενοι του προγράμματος Ανθρωπιστικής κρίσης: την κάρτα σίτισης.

β. Οι ωφελούμενοι του επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD)»: την αίτησή τους ή τον αριθμό της αίτησής τους.

  1. Ταυτότητα
  2. Σακούλες, τσάντες, κ.α.

Η διανομή των μανταρινιών θα γίνει στην Πύλη, στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (πρώην Κ.Α.Π.Η) τις ημέρες 11η ,14η &15η Δεκεμβρίου 2015 και ώρες από 10: 00 έως 14:00.




Total
0
Shares
Previous Article

Καρδίτσα: “Εφ' όλης της ύλης” η συνάντηση για τα καταστήματα εστίασης και αναψυχής

Next Article

Το πλήρες πρόγραμμα των Χριστουγενιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Καρδίτσας

Related Posts

dimarxeio Mouzakiou new new
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας Ενημερώνονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του…
paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…