Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Δήμος Μουζακίου “υιοθετεί” τον ΤΕΧΝΟΔΡΟΜΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ στο Μουζάκι

Με τη συνεργασία των άλλων τοπικών συλλόγων

Ο Δήμος Μουζακίου ύστερα από την καθυστερημένη ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου ότι αδυνατεί να πραγματοποιήσει τον ΤΕΧΝΟΔΡΟΜΟ τα φετινά Χριστούγεννα στο Μουζάκι, θεωρεί υποχρέωση του να τον “υιοθετήσει”.

Εξασφαλίζοντας τη συνεργασία των άλλων τοπικών συλλόγων (Αρχαιολογικού Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου “ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ”, του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων “Γ. Πασιαλής” και του Συλλόγου Γυναικών Μουζακίου) και διαθέτοντας τα χρήματα που προορίζονταν για το χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ του ΤΕΧΝΟΔΡΟΜΟΥ, θα φροντίσει το πνεύμα των Χριστουγέννων να επισκεφτεί και φέτος το δήμο μας!

Καλούμε όλους τους δημότες στο χρόνο που απομένει να συμμετάσχουν ατομικά η ομαδικά στην παρουσίαση των παλιών η νέων έργων τους που θα στολίσουν τους δρόμους όπως κάθε χρόνο! Φυσικά τα καλύτερα θα βραβευτούν άμεσα. Θα υπάρξει ξεχωριστός διαγωνισμοός για τους μαθητές των σχολείων!

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις που θα ενισχύσουν το γιορτινό κλίμα των ημερών και θα δώσουν τη δυνατότητα στους δημότες μας να χαρούν και να διασκεδάσουν.

Σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα.

Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και θετική ενέργεια και διάθεση!

Για δηλώσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό 6978440535 και 6972141664

Τα έπαθλα θα είναι τρια χρηματικά ποσά

Πρώτο βραβείο 300ευρω

Δεύτερο βραβείο 250ευρω

Τρίτο βραβείο 150ευρω




Total
0
Shares
Previous Article

Λάρισα: Δύο συλλήψεις για παράνομο στοίχημα στο διαδίκτυο

Next Article

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στο Μουζάκι για μικρούς και μεγάλους