Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Γιώργος Τριχόπουλος στον Α.Σ.Καρδίτσας

O Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την ένταξη του Γιώργου Τριχόπουλου στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.

Ο 29χρονος, ύψους 1.93 μ. γκαρντ-φόργουορντ, έρχεται να δώσει εμπειρία και λύσεις και στις δυο πλευρές του γηπέδου. Με τη δυνατότητά του να αγωνίζεται σε πολλές θέσεις στην πεντάδα, αλλά και με τις παραστάσεις που έχει από τις μεγάλες εθνικές κατηγορίες, ο Βεροιώτης αθλητής δίνει δυναμισμό και ποιότητα στην ομάδα της Καρδίτσας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Ο Γιώργος Τριχόπουλος ξεκίνησε το 2004 σε πολύ μικρή ηλικία την επαγγελματική του καριέρα, όταν στα 17 του ντεμπουτάρισε στην Α1 με την Ολύμπια Λάρισας. Στην ομάδα της Λάρισας και την Α1 αγωνίστηκε για τέσσερις σεζόν, το 2008 μετακόμισε στην Α2 και το Ρέθυμνο και το 2009 επέστρεψε στην Α1 και στην Ολύμπια. Το 2010 έπαιξε με τον Πανελευσινιακό στην Α2 και από το 2011 αγωνίζεται στο Φίλιππο Βέροιας με τον οποίο το 2012 και το 2013 κατέκτησε δυο διαδοχικές ανόδους σε Β’ και Α2 Εθνική και στη συνέχεια συμμετείχε στις τρεις σερί σεζόν του Φίλιππου στην Α2 Εθνική.

Συνολικά, μετρά 63 αγώνες στην Α1 Εθνική και 115 αγώνες στην Α2 Εθνική. Επίσης, έχει 13 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα Παίδων και 17 συμμετοχές με την Εθνική Νέων Ανδρών.

Η διοίκηση καλωσορίζει το Γιώργο Τριχόπουλο στην οικογένεια του Α.Σ.Κ. και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

 




Total
0
Shares
Previous Article

Συντονισμός των υπηρεσιών της Περιφέρειας Θεσσαλίας και εντατικοποίηση των περιβαλλοντικών ελέγχων

Next Article

Δέκα συλλήψεις σε αστυνομικούς ελέγχους στη Θεσσαλία

Related Posts