Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Βουκεφάλας στην Μύκανη Καλαμπάκας

Ο Ιππικός Σύλλογος Τρικάλων ”ο ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ” θα πραγματοποιήσει την 10η Πανελλήνια Ιππική συγκέντρωση στην Μύκανη Καλαμπάκας Τρικάλων….δίπλα στα Μετέωρα!!!!!

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 η έναρξη στις εκδήλωσης από 4μμ….με τοκτοποίηση τον αλόγων και οργάνωση στον χώρο της κατασκήνωσης…. Μία αναγνωριστική ,προαιρετική, πορεία λιγότερο από 5χλμ μέχρι το εκκλησάκι του Ταξιάρχη με εκκίνηση περίπου 6:30μμ…στην επιστροφή δείπνο προσφορά του συλλόγου για τους αναβάτες και ξεκούραση !!!

Το Σάββατο 10πμ πορεία περίπου 14χλμ με κατεύθυνση προς ”Μάχη Μερίτσας” και στη συνέχεια πέρασμα από την περιοχή της Οξύνειας με επιστροφή στην κατασκήνωση για ξεκούραση και ελεύθερο πρόγραμμα!!!! Το απόγευμα 6:30μμ έναρξη αγωνισμάτων προαιρετικά πάντα και βραβεύσεις από το Ιππικό του Βουκεφάλα !!!!! Δείπνο προσφορά του συλλόγου για τους αναβάτες και διασκέδαση για όλους μέχρι 2:30 π.μ. με ζωντανή ορχήστρα και βαρελίσια μπύρα ΑΛΦΑ μία + 1 δώρο από τις ”καουμπόισες” του καταστήματος (Πλάτανος-διευθυνση Θέμης Μπέλλος)!!!!!

Την Κυριακή 10πμ πορεία περίπου 14χλμ με κατεύθυνση στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου και στον γυρισμό πέρασμα από Ξηρόκαμπο!!!! Επιστροφή και λήξη της εκδήλωσης!!!!

Καλή διαμονή σε όλους με υγεία και πολλές βόλτες!!!!!

Οι τροφές των αλόγων όπως πάντα προσφορά του συλλόγου.

Πεταλωτής εκδήλωσης: Βάιος Μπακρατσάς τηλ. 6947609037

Κτηνίατρος εκδήλωσης:Παπαθεοδώρου Γεώργιος τηλ. 6972779001

Πληροφορίες: 6944 127 157 Μίλτος Κρανιάς (πρόεδρος Ι.Σ.)

afisa Voukefalas Kalabaka




Total
0
Shares
Previous Article

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα ο Πρόεδρος ΔΣ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας κ. Μπούκης Γεώργιος

Next Article

Απόκτηση πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη

Related Posts

Ανοικτή Πρόσκληση για την Ημερίδα Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος «Θεσσαλία 2021-2027»
Διαβάστε περισσότερα

Ανοικτή Πρόσκληση για την Ημερίδα Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος «Θεσσαλία 2021-2027»

Η ημερίδα έχει ως θέμα «Αγροδιατροφή» καθώς και «Αειφορία – Ανθεκτικότητα - Βιωσιμότητα»