Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Βασίλης Μπούρμπος στα ηνία της ΑΕ Μουζακίου

Ο Βασίλης Μπούρμπος στα ηνία της ΑΕ Μουζακίου

 

Αλλαγή φρουράς για την ΑΕ Μoυζακίου στην οποία πρόεδρος από σήμερα αναλαμβάνει ο Βασίλης Μπούρμπος αλλάζοντας και το ρου της μετέπειτα εξέλιξης της ομάδας.

Ένα βαρύ όνομα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Καρδίτσας και ειδικότερα για το Μουζάκι μιας και επί προεδρίας του η ΑΕΜ γνώρισε τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Το 2008-2009 κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ Έρασιτεχνικής κατηγορίας και την άνοδο στη Δ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας νικώντας  σε αγώνα μπαράζ τον ΗΦΑΙΣΤΟ. Την ίδια χρονιά αναδείχθηκε και κυπελλούχος Καρδίτσας νικώντας στον τελικό 2-0 τον ΑΟ Καρδίτσας στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας.

Έτσι η καινούργια ποδοσφαιρική σεζόν αναμένεται καυτή για την ΑΕ Μουζακίου που θα κονταροχτυπιέται με τις υπόλοιπες ομάδες της Α1 ΕΠΣ Καρδίτσας, σύλλογοι δυνατοί όπως ο Διγενής Αρτεσιανού η ΑΕ Καρποχωρίου ο Θεσσαλικός Ματαράγκας κτλ.

Το στοίχημα για τη φετινή σεζόν είναι φυσικά η μεταπήδηση στην Α’ κατηγορία. Με ποιό τρόπο, ποιά πρόσωπα και με ποιό πλάνο θα γίνει αυτό, μένει να το δούμε, μιας και υποψιάζομαι μεγάλη κινητικότητα όσων αφορά τις παραμονές η τις μεταγραφές για να πάρει το ρόστερ την τελική του μορφή.

Το Δ.Σ της ΑΕΜ συμπληρώνουν οι Νίκος Μανίκας, Ηλίας Σέμπρος, Απόστολος Πασσιάς, Αθανάσιος Σπύρου, Βλάσης Παπαντώνης, Νίκος Γκαγκάς, Νίκος Σαλούστρος και Δημήτρης Τριανταφύλλου.

Το πόστο που θα καταλάβει ο καθένας από αυτούς θα το μάθουμε τις επόμενες μέρες.

Ιωάννα Κρίκου




Total
0
Shares
Previous Article
Οι ΓΟΜΦΟΙ πανηγυρίζουν την Αγία Παρασκευή

Οι ΓΟΜΦΟΙ πανηγυρίζουν την Αγία Παρασκευή

Next Article
perifereia thessalias logo

Δυο νέα οδικά έργα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Π.Ε. Μαγνησίας

Related Posts