Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Βασίλης Λεβέντης στην 11η Σύνοδο των ΦΟΔΣΑ στα Τρίκαλα

Ο Βασίλης Λεβέντης ήταν ο πολιτικός αρχηγός που παραβρέθηκε στην 11η Σύνοδο των ΦΟΔΣΑ που ολοκληρώνεται στα Τρίκαλα.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Ιουνίου ο κ. Λεβέντης προσήλθε στον χώρο πραγματοποίησης της εκδήλωσης, όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου. Προλογίζοντάς τον από το βήμα της Συνόδου ο κ. Παπαστεργίου τον καλωσόρισε στα Τρίκαλα σημειώνοντας πόσο σημαντική είναι η παρουσία αρχηγού κοινοβουλευτικού κόμματος σε μια τέτοια συνάντηση ειδικευομένων με τη διαχείριση αποβλήτων.

Με τη σειρά του ο κ. Λεβέντης επεσήμανε την αναγκαιότητα να προχωρήσει το Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων, που ήταν και το θέμα της Συνόδου, τονίζοντας πόσο σημαντική η ύπαρξη συντονισμένης πολιτικής. Επεσήμανε την αναγκαιότητα ύπαρξης ανταγωνισμού και διαβεβαίωσε ότι το κόμμα του, η Ενωση Κεντρώων, θα υποστηρίξει στη Βουλή τη χρηματοδότηση δράσεων περί τη διαχείριση αποβλήτων. Στη συνέχεια ο κ. Λεβέντης έκανε και γενική πολιτική τοποθέτηση.

Στη συνέχεια ο κ. Λεβέντης μετέβη στον χώρο του control room του Smart Trikala, όπου ο κ. Παπαστεργίου του εξήγησε τα όσα παρουσιάζονται στους πολίτες και την προοπτική εξυπηρέτησής τους.

leventis

leventis1

leventis2




Total
0
Shares
Previous Article

17η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας από 21 έως 24 Σεπτεμβρίου 2017

Next Article

Αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλη Θεσσαλία το Σαββατοκύριακο

Related Posts

Police astynomia 23
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στον Τύρναβο για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας

Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στον Τύρναβο για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας Ελέγχθηκαν -60- άτομα και -54- οχήματα…
E65 Staikouras
Διαβάστε περισσότερα

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65 «Με τη σημερινή παράδοση στην κυκλοφορία…