Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Α.Σ.Κ. βλέπει στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη την ευκαιρία να επανέλθει στις επιτυχίες 

Μεγάλη δύναμη ο κόσμος 

Ντέρμπι με τα… όλα του το ματς της Κυριακής, με τον Α.Σ.Κ. να υποδέχεται στις 5 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο την Ασπίδα Ξάνθης. Μια αναμέτρηση που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια, αφού μπαίνουμε στο πιο κρίσιμο στάδιο του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Μετά τις έξι πρώτες αγωνιστικές, παρακολουθούμε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα, με τα αποτελέσματα να είναι απρόβλεπτα. Σε κάθε αγωνιστική σημειώνονται εκπλήξεις, παιχνίδια κρίνονται μετά από μια και δυο παρατάσεις και οι διαφορές που χωρίζουν τις 16 ομάδες που μετέχουν στο μαραθώνιο, είναι πολύ μικρές.

«Κλειδί» για την πορεία της κάθε ομάδας, η δυνατότητά της να κρατήσει ανέπαφη την έδρα της και να παίρνει το μέγιστο από τους αγώνες στο σπίτι της. Από τον κανόνα δεν ξεφεύγει ο Α.Σ.Κ., που θέλει να εκμεταλλευθεί το πλεονέκτημα της έδρας. Οι εικόνες του γεμάτου κλειστού της πόλης μας, κάνουν το γύρο όλης της Ελλάδας μέσα από τα ηλεκτρονικά μέσα δικτύωσης και οι φίλαθλοι της Καρδίτσας είναι η μεγάλη δύναμη των «κυανόλευκων». Έτσι, με το βαθμό δυσκολίας να ανεβαίνει στο Κυριακάτικο ματς, ο Α.Σ.Κ. ποντάρει πολλά στην παρουσία και την υποστήριξη των φιλάθλων της ομάδας.

Απέναντί του, ο Α.Σ.Κ. θα βρει μια ισχυρή και πολύ φορμαρισμένη ομάδα, την Ασπίδα Ξάνθη. Η ομάδα του Έβρου, είναι ισόβαθμη με τον Α.Σ.Καρδίτσας, αλλά μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα παρουσίασε δυο εικόνες. Τρεις ήττες στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, τρεις νίκες στις επόμενες τρεις, με πιο πρόσφατη την Κυριακή επί του Στρατωνίου. Ο προπονητής κ.Ιωαννίδης, έχει πολύ έμπειρους παίκτες στη διάθεσή του, όπως ο Γιώργος Ασημάκης, ο περυσινός πρώτος σκόρερ της Β’ Εθνικής, αλλά και τους Μανδαλάκη, Κουτσογιάννη και Τσιαβέ, που έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους στις εθνικές κατηγορίες.

Η ομάδα προετοιμάζεται κανονικά για το ματς της Κυριακής (5 μ.μ.) στο κλειστό της πόλης μας, ένα παιχνίδι που αναμένεται συναρπαστικό και με πολλές συγκινήσεις.

omada_ask_2016_17

 




Total
0
Shares
Previous Article

33ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας

Next Article

ΣΠΟρΤ: Στις ομίχλες της Φλέγγας

Related Posts