Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Α.Σ.Καρδίτσας υποδέχεται το Σάββατο το Χολαργό

 

Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ υποδέχεται το Σάββατο μια από τις καλύτερες ομάδες της φετινής Α2

Ματς – πρόκληση με Χολαργό

Η πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Α2 Εθνικής, βρίσκει τον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ αντιμέτωπο με μια από τις πιο πλήρεις και ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας, τον Κ.Ο. Χολαργού (Κλειστό Γυμναστήριο – Σάββατο – 5 μ.μ.). Η ομάδα της Αθήνας βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης, έχοντας βάλει σαν στόχο της την άνοδο στη Basket League.

O Α.Σ.Κ. σέβεται απόλυτα τη δυναμική του Χολαργού, αλλά θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί το πλεονέκτημα της έδρας και να διεκδικήσει τη νίκη. Είναι ένα παιχνίδι με μεγάλο συντελεστή δυσκολίας, όμως οι «κυανόλευκοι» θα παλέψουν για τη νίκη, με στόχο να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση. Ευτυχώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι. Ο Κώστας Κομποδιέτας θα βρίσκεται για δεύτερο συνεχόμενο ματς στη θέση του πρώτου προπονητή, λόγω της απουσίας λόγω ασθένειας του Λευτέρη Καλογήρου, και με το συνεργάτη του Γιάννη Χασιώτη, καταστρώνουν τα σχέδιά τους για να αντιμετωπίσουν την ομάδα της Αθήνας.

Ο Χολαργός, δίκαια θεωρείται μια από τις ισχυρότερες ομάδες του πρωταθλήματος, καθώς έχει δομηθεί για να πρωταγωνιστήσει. Στον πάγκο βρίσκεται ο Στέργιος Κουφός, ίσως το μεγαλύτερο όνομα σήμερα στους πάγκους της Α2, με ανόδους και πρωταθλήματα σε όλες τις εθνικές κατηγορίες της χώρας μας, ενώ οδήγησε το Ρέθυμνο στον τελικό Κυπέλλου το 2007 και στην τέταρτη θέση της Basket League το 2012. Μέσα στο γήπεδο, ο κ.Κουφός έχει να διαχειριστεί ένα από τα πληρέστερα ρόστερ στην Α2 με παίκτες εγνωσμένης αξίας και εμπειρίας. Ο Άγγελος Τσιάμης, με θητεία σε ΑΕΚ, Κολοσσό, Προμηθέα Πάτρας αλλά και τη γαλλική Λιμόζ, ο  κοσμογυρισμένος Αμερικανός φόργουορντ με ουγγρικό διαβατήριο Ρασάντ Μπελ, οι φόργουορντ Παπανικολάου, Κουτρούλιας, Μοτσενίγος, οι σέντερ Παπαντωνάκος και Σπυρόπουλος, αλλά και οι γκαρντ Τζακόπουλος, Κόκκαλης, Τσιλούλης, Λάππας, συνθέτουν ένα πλήρες ρόστερ με μεγάλη εμπειρία και ικανότητα, που δείχνει σταθερότητα και αποτελεσματικότητα στο πρωτάθλημα της Α2, μετρώντας ρεκόρ 12-3 στον πρώτο γύρο.

Ειδική αναφορά στο ρόστερ του Χολαργού, ο παίκτης που προκαλεί έναν… αδελφικό εμφύλιο στον αγώνα του Σαββάτου. Ο λόγος για το Δημήτρη Κομποδιέτα, έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες για την ομάδα της Αθήνας. Ο Καρδιτσιώτης γκαρντ – φόργουορντ, με πολύ σημαντική πορεία και επιτυχίες στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες, θα βρεθεί απέναντι σε ομάδα της πόλης του για πρώτη φορά και μάλιστα, με τη μοίρα να παίζει παράξενα παιχνίδια, αυτό θα γίνει με τον αδελφό του Κώστα Κομποδιέτα να βρίσκεται στη θέση του πρώτου προπονητή στον πάγκο του Α.Σ.Κ. Αυτή η άτυπη «αδελφική μονομαχία» έρχεται να προσδώσει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα σε έναν ούτως ή άλλως, πολύ ενδιαφέροντα αγώνα.

Το παιχνίδι του Σαββάτου, θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. στο κλειστό της πόλης μας, με διαιτητές τους Παντελίδη, Κοτσίμπο (και οι δυο του Συνδέσμου Αν.Στερεάς-Εύβοιας) και Τζιομπάνο (του Συνδέσμου Θεσσαλονίκης).




Total
0
Shares
Previous Article

Στην Ιταλία από 2 εως 5 Μαρτίου 24 αθλητές της Δήμητρας Απόλλων

Next Article

Ο Ορειβατικός Περιηγητικός Όμιλος Πύλης έκοψε την πίτα του

Related Posts