Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Α.Σ.Καρδίτσας υποδέχεται την Κυριακή (5 μ.μ.) στο κλειστό τον Α.Ο.Αγρινίου

Αγώνας-κλειδί με Αγρίνιο

Με μεγάλη προσοχή, αλλά και με πίστη στις δυνάμεις του, αντιμετωπίζει ο Α.Σ.Καρδίτσας το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής. Ο Α.Σ.Κ. υποδέχεται στις 5 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο το Αγρίνιο, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος. Οι δυο ομάδες, μαζί με άλλες τέσσερις είναι ισόβαθμες στην τρίτη θέση, με τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής να είναι πολύ λεπτές και τους συσχετισμούς να αλλάζουν από Κυριακή σε Κυριακή.

Ο προσεχής αντίπαλος του Α.Σ.Κ., το Αγρίνιο, είναι μια έμπειρη και σκληρή ομάδα, με πρωταγωνιστικές βλέψεις. Έχει ήδη δυο εκτός έδρας νίκες στο ενεργητικό της και διακρίνεται για τη μαχητικότητά της. Με προπονητή τον άλλοτε διεθνή μπασκετμπολίστα Χρήστο Μυριούνη, το Αγρίνιο έχει δείξει πως είναι από τις πλέον φιλόδοξες ομάδες στο πρωτάθλημα.

Ο Α.Σ.Καρδίτσας προέρχεται από εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη στη Θεσσαλονίκη και έχει να αντιπαρατάξει τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν στη φετινή παρθενική παρουσία του στη Β’ Εθνική: την ομαδική προσπάθεια, την αμυντική αποτελεσματικότητα καθώς διαθέτει την καλύτερη άμυνα και στους δυο ομίλους της Β’ Εθνικής αλλά και, το σημαντικότερο, το φίλαθλο κόσμο της Καρδίτσας. Μετά από μόλις οκτώ αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, ο Α.Σ.Κ. είναι μαζί με άλλες δυο ομάδες, τις πρωτοπόρους Καστοριά και Ευρώπη Πευκοχωρίου, οι μοναδικές που έχουν διατηρήσει μέχρι στιγμής αλώβητες τις έδρες του. Η επίδοση αυτή οφείλεται στους φιλάθλους της Καρδίτσας, που με την παρουσία και το χειροκρότημά τους, δίνουν φτερά στους παίκτες και αποτελούν τον «έκτο παίκτη». Όπως και στα προηγούμενα ματς, έτσι και την Κυριακή οι φίλαθλοι είναι εκείνοι που μπορούν να δώσουν την ώθηση για τη νίκη.

Με κλήρωση το ματς της Κυριακής

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το ματς της Κυριακής, αλλά όσοι βρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο θα αγωνιούν… για ένα ακόμη λόγο. Με την ευγενική προσφορά της εταιρίας της πόλης μας COMPULAND – ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Α.Ε., σε κάθε εντός έδρας αγώνα θα γίνεται κλήρωση ενός tablet, με τη χρήση του ειδικού κουπονιού που θα διανεμηθεί.

Δεύτερη νίκη για τους Νέους, ρεπό το Σαββατοκύριακο

Καλή εμφάνιση και νίκη τη Δευτέρα για την ομάδα κάτω των 21 του Α.Σ.Κ. που μετέχει στο πρωτάθλημα ανδρών της Β’ κατηγορίας Θεσσαλίας. Κατά διαστήματα, ο Α.Σ.Καρδίτσας απέδωσε πολύ καλό μπάσκετ και επικράτησε της Πράσινης Γωνιάς Τρικάλων με 78-66. Ήταν η δεύτερη νίκη σε τέσσερα παιχνίδια για την ομάδα Κ21, η οποία δεν αγωνίζεται το Σαββατοκύριακο, καθώς έχει ρεπό βάσει προγράμματος.

Τα δεκάλεπτα: 16-17, 38-32, 56-50, 78-66.

Α.Σ.Καρδίτσας Κ21 (Γ.Τριχόπουλος, Κ.Κομποδιέτας): Ζωιτσάκος 21(2), Παπαευθυμίου Α. 3(1), Μπρούτσος 5(1), Χαρίτου, Παπαευθυμίου Β. 4, Κατσαρός 19(3), Κούτσικος, Πάσσας 23(2), Παϊζάνος 1, Θεοχάρης 2, Κουτσόπουλος.




Total
0
Shares
Previous Article

Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΠΕΔ Θεσσαλίας

Next Article

Σύντομο ιστορικό της Μεραρχίας «PINEROLO»

Related Posts