Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ πέρασε νικηφόρα από το κλειστό του Παπάγου

Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ πέρασε νικηφόρα από το κλειστό του Παπάγου, παίρνοντας ένα υπερπολύτιμο ροζ φύλλο

Κατάθεση ψυχής

«Δια πυρός και σιδήρου» πέρασε το Σάββατο ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ από το κλειστό του Παπάγου, πετυχαίνοντας την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής. Μια εκτός έδρας νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο με τους ίδιους στόχους, μετρά διπλά στο πρωτάθλημα της Α2 που εξελίσσεται συναρπαστικά.

Παρά τα αρκετά προβλήματα τραυματισμών, με σημαντικότερο την απουσία του αρχηγού Βαγγέλη Παπαδόπουλου, παρά το μουδιασμένο πρώτο ημίχρονο, ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, πήρε αυτό που ήθελε, στηριζόμενος σε δυο βασικούς παράγοντες: τη διάθεση και την ψυχή που έδειξε η ομάδα, αλλά και την υποστήριξη από εβδομήντα και πλέον φιλάθλους που βρέθηκαν στο ιστορικό «Σαλούν» και το μετέτρεψαν σε έδρα της ομάδας, δίνοντας ώθηση και πάθος μέχρι το φινάλε. Άλλωστε, αμέσως μετά τη λήξη, οι παίκτες και προπονητές κατευθύνθηκαν αμέσως προς την κερκίδα, για να πανηγυρίσουν μαζί με τους Καρδιτσιώτες φιλάθλους, μια πολύ σημαντική όσο και δραματική νίκη.

Το τελικό 52-57, φανερώνει από μόνο του πως το παιχνίδι δε χαρακτηρίστηκε από υψηλό θέαμα, αλλά είχε αμείωτη ένταση, πολύ δυνατές μονομαχίες και ανατροπές, στο οποίο φάνηκε από την αρχή, πως θα επικρατήσει η ομάδα με τη μεγαλύτερη θέληση και δύναμη. Αυτή, ήταν τελικά ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, που ανέτρεψε το -9 στο 25’ (σκορ 45-34), πέρασε μπροστά με 46-47 με τρίποντο στη λήξη της τρίτης περιόδου και με χαλύβδινη άμυνα στην τελευταία περίοδο κατά την οποία δέχθηκε μόλις έξι πόντους, πήρε πεντακάθαρα και δίκαια τη νίκη με 52-57.

Η νίκη αυτή, έχει εξαιρετική βαθμολογική αλλά και ψυχολογική σημασία και δίνει ώθηση και πίστη για τη συνέχεια. Το δύσκολο πρόγραμμα συνεχίζεται με ένα παιχνίδι που αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον. Το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο κλειστό, ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας, μια από τις ιστορικότερες ομάδες του ελληνικού μπάσκετ, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Απέναντι σε μια ομάδα με μεγάλη παράδοση και πολύ ποιοτικό ρόστερ, ο Α.Σ.Κ. θα παλέψει για τη νίκη, επιστρέφοντας στο κλειστό μετά από δυο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς και έχοντας στο πλευρό του, το φίλαθλο κόσμο της πόλης μας, από τον οποίο αντλεί μοναδική δύναμη και πάθος.

Με έγγραφη επίπληξη για το ματς με τον Ερμή Αγιάς – Προσοχή για τη συνέχεια

Σε απολογία κλήθηκε ο Α.Σ.Κ. για τα όσα έγιναν στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ερμή Αγιάς και συγκεκριμένα, για τη συμπεριφορά φιλάθλων στο συγκεκριμένο παιχνίδι κατά αθλητών της φιλοξενούμενης ομάδας αλλά και κατά των διαιτητών, σύμφωνα με τα όσα κατέγραψαν στην αναφορά τους, οι τρεις διαιτητές της αναμέτρησης. Ο Α.Σ.Κ. κατέθεσε έγγραφη απολογία προς τον Αθλητικό Δικαστή και η ποινή που επιβλήθηκε είναι η έγγραφη επίπληξη. Μπορεί να γλίτωσε τα χειρότερα, όμως ήδη η ομάδα της πόλης μας είναι υπότροπη σε μελλοντικό αντίστοιχο περιστατικό, γεγονός που χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη συνέχεια, καθώς με κάθε μελλοντική παράβαση, θα τιμωρηθεί η έδρα του Α.Σ.Κ. στερώντας από την ομάδα, την παρουσία του καλύτερου «συμπαίκτη» της, του φίλαθλου κόσμου της Καρδίτσας. Γι’ αυτό και η διοίκηση εφιστά την προσοχή σε όλους, ώστε να αποφευχθεί στο μέλλον κάθε συμπεριφορά ή γεγονός που θα προκαλέσει πολλά προβλήματα στην πορεία της ομάδας, σ’ ένα τόσο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος. Ο Α.Σ.Κ. χρειάζεται το χειροκρότημα, τη στήριξη και το πάθος της κερκίδας, όμως κάθε συμπεριφορά που ξεφεύγει από το φίλαθλο πλαίσιο, θα επιφέρει οδυνηρές συνέπειες προς την ομάδα, γι’ αυτό και απαιτείται προσοχή και ψυχραιμία απ’ όλους.

papagou ask 1

papagou ask 2

papagou ask 3

papagou ask 5

papagou ask 4 1




Total
0
Shares
Previous Article

Γεώργιος Πούπης: Για ένα νέο Ενωτικό Επιμελητήριο

Next Article

Τρίκαλα BC Aries: Τα εισιτήρια με Κύμη