Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Αρχαιολογικός Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ» στην εορταστική τηλεοπτική εκπομπή του ΖΕΥΣ TV

Ο Σύλλογος μας μετά από πρόσκληση του ΖΕΥΣ TV συμμετείχε στα γυρίσματα της εκπομπής “Έχουμε Θέμα” παρουσιάζοντας χορούς της παράδοσης μας.

Η εκπομπή θα προβληθεί το μεσημέρι των Χριστουγέννων και ώρα 15:00.

Ήταν μεγάλη τιμή για τον σύλλογο μας και το χορευτικό του τμήμα αυτή η πρόσκληση που αποδεικνύει την καταπληκτική του πορεία τόσο στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου όσο και στα θέματα παράδοσης, λαογραφίας και εθίμων που διαφυλάττει με κάθε σεβασμό έχοντας σαν αποτέλεσμα την αναγνώριση και την αποδοχή σε πανελλήνιο επίπεδο συλλόγων… Παρουσιάστηκε η σοβαρή δουλειά μας που γίνεται στον τομέα της διάσωσης και διάδοσης της τοπικής αλλά και εθνικής χορευτικής μας παράδοσης.

Το Χορευτικό μας με την φροντίδα του χοροδιδασκάλου Κωστή Δημόπουλο παρουσίασε χορούς του τόπου μας, που ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους σε ατέλειωτα χειροκροτήματα, συγκινώντας κι εμάς τους ίδιους που συμμετείχαμε.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα όλα τα μέλη του συλλόγου μας που βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί το εν λόγω τηλεοπτικό γύρισμα.

Εορταστικό Πρόγραμμα Χριστουγέννων στο ΖΕΥΣ TV

Συγκεκριμένα:

Ευχαριστούμε τους νέους και τις νέες του χορευτικού μας για την συμμετοχή τους, τις γυναίκες του συλλόγου οι οποίες για τις ανάγκες της εκπομπής εθελοντικά ετοίμασαν τα παραδοσιακά φαγητά καθώς και όλους όσους παρευρέθησαν εκεί.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους, τους τραγουδιστές και τους μουσικούς που πλαισίωσαν την χορευτική μας ομάδα.

Καθώς και το ΖΕΥΣ TV, την υπεύθυνη προγράμματος κ.Βιβή Κάραλη για την πρόσκλησή τους και το Mouzaki Palace για την παραχώρηση της αίθουσας όπου πραγματοποιήθηκε το γύρισμα.

ΤΟ Δ.Σ.

zeus_tv_5

zeus_tv_7

zeus_tv_8

zeus_tv_4

zeus_tv_1

zeus_tv_2

zeus_tv_3

zeus_tv_6




Total
0
Shares
Previous Article

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ευχές στο Δήμαρχο Μουζακίου από το 1ο Δ.Σ. Μουζακίου

Next Article

Βραβείο Αριστείας για την μαθήτρια του 1ου Γυμνασίου Μουζακίου, Ευαγγελία Τσιώλη