Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο ΑΟ Αγναντερού τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό

Τον καθιερωμένο του αγιασμό τέλεσε ο ΑΟ Αγναντερού
agiasmos Agnantero 27.08.2019 slide

Τον καθιερωμένο του αγιασμό τέλεσε ο ΑΟ Αγναντερού στην «έδρα» του την Τρίτη 27/8 στις 6.00 το απόγευμα παρουσία του Δ.Σ. και όλων των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου της ομάδας.

Στον αγιασμό παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης ο οποίος διετέλεσε προπονητής αλλά και ποδοσφαιριστής της ομάδας και με προτροπή των παρευρισκομένων απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και πολλές ευχές στους «Βυσσινί» για υγεία και πολλές επιτυχίες στο φετινό πρωτάθλημα και στο κύπελλο της Α΄ ΕΠΣ Καρδίτσας.

Απευθυνόμενος στους παίκτες ειδικά, τόνισε πως η νίκη σε μια ομάδα επέρχεται όταν όλη ομάδα είναι συγχρονισμένη και αγαπημένη. Οι ατομικές προσπάθειες σπάνια λειτουργούν. Όταν όμως υπάρχει ομαδικότητα, συνέπεια και αλληλεγγύη (όπως και σε ένα Δήμο -όπως είπε χαρακτηριστικά-) τότε  τα πάντα βαίνουν καλώς και η νίκη είναι σίγουρη.

Στο ίδιο ύφος κινήθηκε και ο λόγος του Αντιπροέδρου του ΑΟ Αγναντερού του κ. Καλιάρα Χρήστου, ευχόμενος και αυτός με τη σειρά του καλή ποδοσφαιρική σεζόν στους παίχτες με υγεία, αγάπη και πολλές νίκες.

Τέλος ο τεχνικός της ομάδας κ. Χρήστος Μπαντζιάς σε μια μίνι συνέντευξή του στην κάμερα του Mouzakinews.gr ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο  πρωταρχικός του στόχος για τη φετινή σεζόν είναι η τετράδα και όντας απόλυτα ικανοποιημένος με τις προσθήκες που έγιναν στο ρόστερ αλλά και την μέχρι στιγμής εικόνα της ομάδας του νιώθει πως ουσιαστικά ο ΑΟ Αγναντερού θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο της Α΄ΕΠΣ Καρδίτσας.

Με το πέρας του αγιασμού και των ευχών από όλους οι νέες προσθήκες των «Βυσσινί» επιδεικνύοντας τις καινούργιες τους φανέλες, χορηγίας του κ. Γαϊτανίδη, άρχισαν και την προπόνηση  με τους υπόλοιπους συμπαίχτες τους ενόψει του αυριανού φιλικού αγώνα στην έδρα τους με την ΑΕ Μουζακίου.


Το Δ.Σ του ΑΟ Αγναντερού:

Πρόεδρος: Καλιάρας Απόστολος

Α’ Αντιπρόεδρος: Καλιάρας Χρήστος

Β’ Αντιπρόεδρος: Ιακωβάκης Βάιος

Ταμίας: Μαγουλιώτης Βάιος

Γενικός Γραμματέας: Γκουρμπαλιώτης Αχ.

Έφορος Υλικού: Μπανάσιος Παναγιώτης

Γενικός Αρχηγός Α’: Μπαντής Δημήτριος

Γενικός Αρχηγός Β’: Στασινόπουλος Χρήστος

Μέλη: Τζιβέλης Απόστολος, Απάλλας Γεώργιος, Απάλλας Γεώργιος του Ευαγ., Νικολάου Ευθύμιος, Τσαφίτσας Θωμάς, Γκουρμπαλιώτης Αχιλλέας του Ευαγ., Χρήστης Βασίλειος.


Οι νέες μεταγραφές:

Τσαρούχας Ηλίας, Τεντολούρης Γιώργος, Λάππας Γεώργιος, Λέμπας Βαλάντης, Ντόσας Νίκος και Τσέλιος Σάκης.

Ιωάννα Κρίκου


Χορηγός:

866aee2af8e24dd1f67c8c59694ad51c


ΒΙΝΤΕΟ:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

[RPG id=109219]




Total
0
Shares
Previous Article
sinavlia MPLE

Οι «ΜΠΛΕ» σήμερα Τετάρτη 28/8 στην Κεντρική Πλατεία Καρδίτσας

Next Article
fanis Stathis steno Mouzakiou

Μήνυμα του Δημάρχου Μουζακίου κ. Φάνη Στάθη για τους επιτυχόντες σε Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι.