Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Αναστάσιος Τσιαπλές νέος Περιφερειακός Σύμβουλος

Ορκωμοσία νέου Περιφερειακού Συμβούλου

Ορκίστηκε χθες, Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017, ενώπιον του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού και του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Γρηγόρη Παπαχαραλάμπους, ο νέος περιφερειακός σύμβουλος Αναστάσιος Τσιαπλές, ο οποίος έλαβε τη θέση του παραιτηθέντος περιφερειακού συμβούλου και επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας» Βαγγέλη Μπούτα.

Μετά το πέρας της ορκωμοσίας, οι κ.κ Αγοραστός και Παπαχαραλάμπους συνεχάρησαν το νέο περιφερειακό σύμβουλο  για την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη.




Total
0
Shares
Previous Article

Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στο Δήμο Καλαμπάκας

Next Article

Φεστιβάλ Αστρονομίας στον Όλυμπο

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…