Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Οχτώ συλλήψεις σε Λάρισα, Μαγνησία το 24ωρο που μας πέρασε

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης
Συνελήφθησαν χθες (15-01-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 20 και 21 ετών, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν μικροποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και του νόμου περί αλλοδαπών
Συνελήφθη χθες (15-01-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία, με ποσότητα κατεργασμένου καπνού, βάρους (408) γραμμαρίων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, εξακριβώθηκε ότι ο αλλοδαπός εισήλθε και διαμένει παράνομα στην Χώρα.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και για παράνομο υπαίθριο εμπόριο
Συνελήφθησαν χθες (15-01-2017) το απόγευμα και το βράδυ στην Αγιά Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς, δύο ημεδαποί, ηλικίας 19 και 45 ετών, διότι κατείχαν επιμελώς κρυμμένο σε καρότσα Ι.Χ. φορτηγού αυτοκίνητου, ένα αλυσοπρίονο, ιδιοκτησίας 47χρονου ημεδαπού, το οποίο είχε αφαιρεθεί την (01-12-2016) από την ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου. Επιπλέον, ο 19χρονος κατελήφθη να κατέχει και διαθέτει προς πώληση είδη παραεμπορίου, στερούμενος άδειας από την αρμόδια αρχή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για διεθνές ένταλμα σύλληψης
Συνελήφθη χθες (15-01-2017) το μεσημέρι στον Αλμυρό Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματός Αλμυρού, ένας 28χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης, το οποίο εκδόθηκε από Βουλγαρικές Αρχές, για κλοπή κατ’ εξακολούθηση.

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή
Συνελήφθη χθες (15-01-2017) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ένας 41χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, διότι, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, μαζί με έναν ακόμη ομοεθνή συνεργό του, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχειών, που αναζητείται, αφαίρεσαν από αποθήκη ιδιοκτησίας 85χρονου ημεδαπού (1.400) λίτρα ελαιόλαδου.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της δασικής νομοθεσίας, αντίσταση, απειλή και απείθεια
Συνελήφθη χθες (15-01-2017) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη από θηροφύλακα να προβαίνει σε παράνομη θήρα. Επιπλέον, ο 45χρονος αρνήθηκε να παραδώσει το κυνηγητικό του όπλο και τα έγγραφά του στους αστυνομικούς, οι οποίοι μετέβησαν στο σημείο προκειμένου να πραγματοποιήσουν νομότυπο έλεγχο και να παράσχουν συνδρομή στον θηροφύλακα, ενώ παράλληλα τους απείλησε. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε στο φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, οι αστυνομικοί όμως τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν. Το προαναφερόμενο κυνηγητικό όπλο κατασχέθηκε.




Total
0
Shares
Previous Article

Κλειστό το Δημοτικό Ωδείο και το ΚΔΑΠ Μουζακίου σήμερα Δευτέρα 16/1

Next Article

Συνελήφθη 45χρονος για παράνομο κυνήγι

Related Posts