Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Οχτώ συλλήψεις σε Καρδίτσα, Τρίκαλα, Λάρισα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα
Συνελήφθη, χθες (09-01-2017) το απόγευμα στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας 30χρονος υπήκοος Πακιστάν, διότι κατελήφθη να κατέχει (290) πακέτα τσιγάρων και (10) τυποποιημένες συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ένσημη ταινία φόρου κατανάλωσης. Τα καπνικά είδη κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Τελωνείο Τρικάλων για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα
Συνελήφθησαν, χθες (09-01-2017) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, δύο αλλοδαπές, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 56 και 46 ετών, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν (110) πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φόρου κατανάλωσης. Τα κατασχεθέντα πακέτα τσιγάρων θα αποσταλούν στο Τελωνείο Τρικάλων για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων
Συνελήφθησαν χθες (09-01-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 30 και 36 ετών, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, η οποία κατασχέθηκε.

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου
Συνελήφθη χθες (09-01-2017) το πρωί στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 64χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης (10) μηνών, για το αδίκημα της πλαστογραφίας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπής φυγόποινης
Συνελήφθη, χθες (09-01-2017) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς ένας Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία 58χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμούν σε βάρος ένας πέντε αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για παραβάσεις υγειονομικών διατάξεων και του Αγορανομικού Κώδικα, με συνολική ποινή φυλάκισης εννέα μηνών και δέκα ημερών, καθώς και συνολική χρηματική ποινή (200) ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου
Συνελήφθη, χθες (09-01-2017) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς ένας Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 60χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούν σε βάρος του τέσσερις αποφάσεις των Μονομελών Πλημμελειοδικείων Βόλου και Σκιάθου για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, του Αγορανομικού Κώδικα και υγειονομικής διάταξης, με συνολική ποινή φυλάκισης έξι μηνών και συνολική χρηματική ποινή (450) ευρώ.




Total
0
Shares
Previous Article

ΝΟΔΕ Καρδίτσας: Ένας χρόνος Κυριάκος Μητσοτάκης στην ηγεσία της ΝΔ

Next Article

Κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί Μουζακίου & Αγναντερού και το Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…